• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Haziran Transfer olup Sonuç Bekleyenler

ebruca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
23
5
1
31
selam kızlar 26 Haziran 2 adet 5. Gün transfer oldum yarın transfer günü hariç 7. Gün kan vermeyi düşünüyorum sizce erken mi ? Daha önce 2 başarısız denemem var 😞

selam kızlar 26 Haziran 2 adet 5. Gün transfer oldum yarın transfer günü hariç 7. Gün kan vermeyi düşünüyorum sizce erken mi ? Daha önce 2 başarısız denemem var 😞
Merhaba. Aynı gün transfer olmuşuz. Ben dün evde test yaptım silik çıktı. Bugün sabah kan verdim beta hcg 45 çıktı umarım iyi bir değerdir ve hepimiz pozitifi görürüz 🙏🏻

Merhaba. Aynı gün transfer olmuşuz. Ben dün evde test yaptım silik çıktı. Bugün sabah kan verdim beta hcg 45 çıktı umarım iyi bir değerdir ve hepimiz pozitifi görürüz 🙏🏻
Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan verdim bende sonuç bekliyorum şuan

selam kızlar 26 Haziran 2 adet 5. Gün transfer oldum yarın transfer günü hariç 7. Gün kan vermeyi düşünüyorum sizce erken mi ? Daha önce 2 başarısız denemem var 😞do

Bence doktor kac gunde diyosa o gun yaptir testi. Ben 20 haziran transfer aldim dun 311.3 cikti tahlilim nasil sevindim Allah bilir .

Bence doktor kac gunde diyosa o gun yaptir testi. Ben 20 haziran transfer aldim dun 311.3 cikti tahlilim nasil sevindim Allah bilir .
Hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biraz sabırsızım birde kasıklarımda ağrım var adet olacakmışım gibi korkuyorum da biraz açıkçası duramadım o yüzden

Hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biraz sabırsızım birde kasıklarımda ağrım var adet olacakmışım gibi korkuyorum da biraz açıkçası duramadım o yüzden
Ayni durum 5 ci gunumden bende basladi hala var adet sancisi. Bide kan geliyo az az. Tutmus o uzden o agrilar. Gebelik testi 9 cu gunde yapdim cikmadi. Yani gebelik testide yapma insani yipratiyo. Kanda yapdim dun cikdi. Her halde seninkide tutmuski kasiklarin agriyo

Ayni durum 5 ci gunumden bende basladi hala var adet sancisi. Bide kan geliyo az az. Tutmus o uzden o agrilar. Gebelik testi 9 cu gunde yapdim cikmadi. Yani gebelik testide yapma insani yipratiyo. Kanda yapdim dun cikdi. Her halde seninkide tutmuski kasiklarin agriyo
Ayy inşallah darısı başıma bakalım 🙏

Amin sizin de inşallah 🙏🏻 ne yaptınız çıktı mı sonucunuz?
Amin sizin de inşallah 🙏🏻 ne yaptınız çıktı mı sonucunuz?
Maalesef sıfır çıktı ama hastaneden aradılar genel durum kontrolü için bahsettiğimde çok erken olduğunu söylediler test günümde tekrar kan vericem ama hiç umutlu değilim yani hiç küsürat bile çıkmadı direkt sıfır 😞

Maalesef sıfır çıktı ama hastaneden aradılar genel durum kontrolü için bahsettiğimde çok erken olduğunu söylediler test günümde tekrar kan vericem ama hiç umutlu değilim yani hiç küsürat bile çıkmadı direkt sıfır 😞
Hakkınızda hayırlısı olsun onlar en doğrusunu biliyodur zaten. Umut olmasa ilaçları kesin derlerdi. siz kendinizi üzmeyin, stres yapmayın test günü sevindirici haberi alırsınız inşallah 🙏🏻

Hakkınızda hayırlısı olsun onlar en doğrusunu biliyodur zaten. Umut olmasa ilaçları kesin derlerdi. siz kendinizi üzmeyin, stres yapmayın test günü sevindirici haberi alırsınız inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Benim de 3. Gün empriyosu idi bugün 10. Gündü idrar testi çok silik çıkınca kan testi verdim onun da sonucı çıkmadı öyle merakımla kaldım çok kötü bir durum kan testi sonucu yarın çıkar mı acaba yada bir sorun mu oldu anlamadım

Geçmiş olsun merhaba kaç yumurta oluşmuştu kaç embriyo kaldı 5. Güne Mikroçipli miydi
Merhaba bizimki çok karışık aslında normal vitaminlerle hamile kalmıştım doğal yolla ama dış gebelik oldu sonrasında da tüp bebek serüveni başladı izmirde başladık toplamda 33 yumurta toplanmıştı 8 tane embriyo elde edilmişti çift şekilde transfer edildi hep 2 deneme başarısız olunca embriyoları İstanbul’a bahçeciye taşıdık yine çift transfer edildi yine negatif doktorum embriyoların genetiğiyle ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi o yüzden tüm sürece baştan başlıcaz genetik incelemeli transfer yapılcak biraz uzun oldu cevabım ama :)

Back