Tuvalet Eğitimi 26 aylık kızıma wc eğitimi ? fikirlerinize ihtiyacım var

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

TURKUAZZZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
137
60
iyi akşamlar hanımlar..
bugün wc eğitimimin 3.günüydü. dün wc yi hiç kabul etmedi ve evimizin bazı yerlerine tuvaletini yaptı:) ama bugün banyodaki büyük dolabımızda bulunan tarak, parfüm v.b. eşyaları vereceğimi söylediğim için klozete oturmayı kabul etti ve hep klozete yaptı çişini. ama yine çişi geldiğinde bana söylemiyor. eğer banyoda bişey verirsem yapıyor " ben dolaptan bir şey bulana kadar sen çişini yap kızım" diyorum tamam diyip yapıyor ama yanlış bir taktik mi bu ? fikir verirseniz çok sevinirim

Ben oglumda cok zorlanmistim ilk zamanlar..cok sukur smdi alisti ama bazen geriye donus bile oluyodu.. o duruma alisana kadar bence boyle dewam et zaten bi yerden snra ayni sey onlari cezbetmiyo yeni taktikler bulman gerekecek bu sirada da wcye alismis olur. Hep yaptigi olumlu seyleri odullendir. Olumsuzlarda fazla tepki gosterme bidahakine tuvalete yaparsin de.. boyle boyle mutlu sona erersiniz ins :)) kolay gelsin..

wc eğitiminde bugün 16.gün ama hala tam alışabilmiş değil.. bazen çiş diyor ama kendi kendine bana demiyor yani sürekli takip ettiğim için görebiliyor ve wc ye götrürüyorum günde bir iki kez üstüne yapıyor. bu durum normal mi yoksa çok mu yavaş ilerliyoruz

Bizim eğitimde tam 47. Günümüz ve çok şükür işi çözdük çok şükür bir haftadır hiç kazamız yok ve tuvaletini artık kendisi söylüyor şimdi sıra gece eğitiminde ona da ramazanda başlamayı düşünüyorum artık sabahları da genellikle kuru Kalkıyor Umarım gündüz kadar zor olmaz seni çok iyi Anlıyorum Nutraks ın kızımla tuvalet günlüğümüz diye bir topik var ordaki Mesajları baştan sona okursan en azından nasıl bir yol izlemen gerektiğine sen karar verebilirsin

ahh ben de 16 gün çok diyordum ama benim kızımın da 40 küsür gün sürecek eminim bi bitse de rahatlasam inanın o kadar çok sitrese girdim ki

bende temmuz sonuna doğru başlamayı düşünüyorum ama şuan hiç bir söyleyeceğine dair hareketlilik yok bakalım..26 aylık kıızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…