26 Ağustosta göğüslü bir bayan olacağım:)

womancop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
165
3
18 Ağustosta görüşme için randevu aldım, daha önce başka bir dr.la görüşmemiştim, daha ilk görüşmemde bir hafta sonrasına operasyon için gün aldımakannehirBende şaşırdım kendime:) Aslında çok uzun zamandır istediğim bir şeydi göğüs estetiği yaptırmak, forumlara, yabancı sitelere baktım epey araştırdım, son 1 yıldır iyice aklıma koymuştum ama şimdiye kadar ciddi anlamda bir girişimde bulunmamıştım. Dr.um aslında İstanbulda, haftada bir burada anlaşmalı olduğu bir yer var orada randevuları alıyor ameliyat tarihi belirliyor, geldiği gün sabahtan akşama kadar ameliyatlarda oluyor akşamda yine kliniğe gelip ameliyat düşünen diğer hastalarıyla görüşüyor.
Ben 2 doğum yaptım çocuklarımın birini 10 diğerini 18 ay emzirdim göğüslerimin durumu feciydi, bana 300 cc pütürlü yüzey, high profil koyacak, boyum 178,kilom 64 sizce 300 cc küçükmü olur?Kesi yeri meme ucu ve kas üstü olacak. Umarım sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci yaşarım.
Ameliyattan sonra evde bulunduğum sürece buradan paylaşımlarda bulunacağım.

Son düzenleme:
boyun vbenden 4 cm daha uzun ve benım protezlerım 375 sag 350 sol hıgh profıl yuvarlak..bana 300 az geldı ama meme dokun varsa normaldır belkı..benım hıc meme dokum olmadıgı ıcın proteslerım buyuk..ıyıcenemı konus doktorunla sonradan kucuk olmus dıe uzulmenı ıstemem..

Meme dokum var dolu dolu A o kadar yani:) belkide o yüzden 300ü uygun buldu ama içimde kalmasın dr.umu arayıp bu isteğimi belirteceğim yinede, burada okuduğuma göre 6 ay kadar sonra göğüslerinin küçüldüğünden bahsediyorlar şişlikler falan inince, oyüzden daha sonra tüh keşke daha büyük olsaydı demek istemiyorum.

benım arkadasında vardı meme dokusu350 yaptı benım doktorum onaa..super bısey oldu ve cook dık..bencede belırt nasıl ıstedıgını..sısler ınınce protezın kendı boyutu kaldıgında kucuk gelebılırr.ben buyuk ıstedıgımı belırttım ve coookk memnunum suan...

Ameliyatımı oldum arkadaşlar:)
Proglamlanan günden bir gün önce oldum ameliyatımı, yani dün oldum.
Sabah 8.30 da hastanedeydik, yatışım yapıldı, anestezi dr.görüştüm, tahlillerim yapıldı, başladım beklemeye, o bekleme anları çok zordueyvahedigeldismile dr.başka bir ameliyattaydı o sırada.Saat 12ye doğru odaya geldi, çizim yapıldı, protezlerin büyüklüğü konusunu tekrar belirttim, zaten çeşitli boylarda protez oluyor ben deneyerek bakıyorum hangisi sende daha iyi olursa ona göre karar veririz dedi ama büyük olanı tercih ederim eğer öyle istiyorsan dedi. Ameliyathaneye götürüldüm,seni yavaş yavaş uyutacağız dediler, onda sonrasını hatırlamıyorum.Uyandığımda hala oradaydım saat 14.00'dı. Anestezi uzmanı bayan nasıl olduğumu sordu çok üşüyordum ve miğdem bulanıyordu:bbo:
Ordan uyanma odasına aldılar beni, neler olduğunu görüyorum duyuyorum ama gözümü açamıyorum 14.30'a kadar orada beklettiler, saat tam karşımda o yüzden bu kadar biliyorum. Odaya çıktım çok susamıştım 5 saat bişey yemek içmek yok dediler, senağlama zaten açlık hissetmiyorum ama susuzluk zordu, miğde bulantılarım devam ediyordu saat 18 de yemeğim geldi yemekleri görünce istifra ettim, daha sonra birkaç defa daha oldu, narkoz almamıştım daha önce beni baya etkiledi, üstelik bir gece önce akşam 20.00'da yemek yemiştim ve bir daha bişey yemedim.O akşam sadece çubuk kraker yedim.Gecem beklediğimden daha rahattı gerçi sırt üstü yatmak zordu direnlerde zorladı biraz ama yinede uyuyabildim.22.00'da uyudum 02.00'da uyandım, sonra tekrar dalmışım uyandığımda saat 07.00 idi.Kahvaltım geldi ama ben yine çıkardım.Bu arada dr.um akşam ve sabah kontrole geldi.Cumartesi bandajlarımın çıkarılacağını ve sporcu sütyeni takacağımı Çarşamba günüde (kendisi o gün bulunduğum ilde oluyor) kontrole gelmemi söyledi.Saat 12.00de taburcu oldum.Şimdi evdeyim.Protezlerim 325 cc takmış, Göğsümde ağrı yok ama direnlerin çıktığı yerde var.Herşey çok hızlı gelişti 1 hafta içinde ameliyat olmaya karar verdim, oldum hala inanamıyorum:Saruboceq:

ne güzel başarılı bi ameliyat geçmiş. çok imreniyorum böyle görünce :KK43: ben de niyetlenip bi türlü yaptıramayanlardanım :KK43:

tebrik ederimm....sende bize katıldın...bişeyi kafaya koyduysan niyet varsa hemen uygulamaya geçiceksin..bende görüşmeye gidip ertesi gün ameliyat olanlardanım kendimi çok cesur gördüm canımm:) geçmiş olsunn....

ne güzel başarılı bi ameliyat geçmiş. çok imreniyorum böyle görünce :KK43: ben de niyetlenip bi türlü yaptıramayanlardanım :KK43:

Darısı başına inşallah.Bende böyle ameliyat olanların tecrübelerini okur, acaba bende birgün cesaretimi toplayıp yaptırabilirmiyim derdim şimdi ise kendi tecrübemi anlatıyorum.Eğer istiyorsan, yaptırınca kendini iyi hissedeceksen kesinlikle dr.araştır ve randevu alıp görüş derim.Durumu olup yaptırmak isteyen düşünmesin bile.

tebrik ederimm....sende bize katıldın...bişeyi kafaya koyduysan niyet varsa hemen uygulamaya geçiceksin..bende görüşmeye gidip ertesi gün ameliyat olanlardanım kendimi çok cesur gördüm canımm:) geçmiş olsunn....

Ne kadar oldu ameliyat olalı.Benim bayramda birsürü yatılı misafir olacak eşimin tarafından onlar geldiğinde 9 gün geçmiş olacak ameliyattan.O zamana kadar ev işlerini yapacak duruma gelirim değil mi.Gerçi daha dün 2.günümde oğlumun altını aldım, masayı hazırladım v.s.İyi olurum sanıyorum ozamana kadar.

Ne kadar oldu ameliyat olalı.Benim bayramda birsürü yatılı misafir olacak eşimin tarafından onlar geldiğinde 9 gün geçmiş olacak ameliyattan.O zamana kadar ev işlerini yapacak duruma gelirim değil mi.Gerçi daha dün 2.günümde oğlumun altını aldım, masayı hazırladım v.s.İyi olurum sanıyorum ozamana kadar.

gecmıs olsun canım ama kollarına fazla yuklenmemenı tavsıye ederım daha cok dırsekten hareket ettırmeye calııss..

valla laktu bencede cook cesursun..ben gorusmeye gıtcegını bılıyodum ama 1 gun sonrasında amelıyat olcagını hıc tahmın etmemıstım..cok sasırmıstım hatta..
ama en guzelını yaptın valla benım kpss olmasaydı bende gorustugumun ertesı gunu olurdum cunku doktora guvendınmı beklemenın anlamı yookk.. salı gunu yada carsamba gıdecem kontrole denk gelırmıyız??

X