- 6 Nisan 2007
- 165
- 3
18 Ağustosta görüşme için randevu aldım, daha önce başka bir dr.la görüşmemiştim, daha ilk görüşmemde bir hafta sonrasına operasyon için gün aldımakannehirBende şaşırdım kendime:) Aslında çok uzun zamandır istediğim bir şeydi göğüs estetiği yaptırmak, forumlara, yabancı sitelere baktım epey araştırdım, son 1 yıldır iyice aklıma koymuştum ama şimdiye kadar ciddi anlamda bir girişimde bulunmamıştım. Dr.um aslında İstanbulda, haftada bir burada anlaşmalı olduğu bir yer var orada randevuları alıyor ameliyat tarihi belirliyor, geldiği gün sabahtan akşama kadar ameliyatlarda oluyor akşamda yine kliniğe gelip ameliyat düşünen diğer hastalarıyla görüşüyor.
Ben 2 doğum yaptım çocuklarımın birini 10 diğerini 18 ay emzirdim göğüslerimin durumu feciydi, bana 300 cc pütürlü yüzey, high profil koyacak, boyum 178,kilom 64 sizce 300 cc küçükmü olur?Kesi yeri meme ucu ve kas üstü olacak. Umarım sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci yaşarım.
Ameliyattan sonra evde bulunduğum sürece buradan paylaşımlarda bulunacağım.
Ben 2 doğum yaptım çocuklarımın birini 10 diğerini 18 ay emzirdim göğüslerimin durumu feciydi, bana 300 cc pütürlü yüzey, high profil koyacak, boyum 178,kilom 64 sizce 300 cc küçükmü olur?Kesi yeri meme ucu ve kas üstü olacak. Umarım sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci yaşarım.
Ameliyattan sonra evde bulunduğum sürece buradan paylaşımlarda bulunacağım.
Son düzenleme: