• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 26+5 günlük doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arkadaşlar uzun zamandır bu konuya bakmaya cesaret edemıyordum hala atlatmıs degılım aklıma gelıyor hepinizden allah razı olsun desteklerınız ıyı temennılerınız ıcın ıyı kı varsınız.

merhaba arkadaşlar,
26+5 günlük ıkızlerıme hamıleyken suyumun gelmesı sonucu ve serklaj olmasına ragmen(serkaj acıldı) kızımı ve oğlumu normal doğumla dogurdum.oğlum 14 saat yasayıp vefat etti.kızım ıse suan da yoğunbakımda kuvezde yatıyor doktorlar 2 yada 3 hafta olmadan kesın bırsey söyleyemeyız dıyor bugun gittigimde ise göbegınde katatreri değişimi sırasında kalp atıslarında düşme olmus ama kızım kılo almaya baslamıs sütümü sağıp götürüyorum veriyorlar aklıma takılan kalp atısı zaman geçtıkçe düzelir mi? bugun 10 günlük diğer organları çalışıyor böbrek yetmezlığı gözüküyor kan değerlerinde ama ıdrarını gayet ıyı yapıyor demek ki böbreklerde sorun yok diyor doktor...yardımcı olursanız sevinirim...

bende aynı kaderi yeni yaşadım..tüp tedavisi ile hamile kalıp ikiz oğullarımı 26+5 günlükken doğurdum.
biri6 biri 7 gün yaşayabildi.acını yüreğimde hissediyorum.rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.
acımızı mutluluğa çevirsin inşallah.

bende aynı kaderi yeni yaşadım..tüp tedavisi ile hamile kalıp ikiz oğullarımı 26+5 günlükken doğurdum.
biri6 biri 7 gün yaşayabildi.acını yüreğimde hissediyorum.rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.
acımızı mutluluğa çevirsin inşallah.

amin arkadasım amın allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsın kısmet :(

Back