25haftalık hamileyim 13 kilo aldım tecrübeli arkadaşalar yardım edin lütfen???

belinayazra61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
106
4
38
34
Ankara
Arkadaşlar ilk gebeliğim 25 haftalık hamileyim 13 kilo aldım, daha almak istemiyorum ama olmuyor tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapabilirim..

Arkadaşlar ilk gebeliğim 25 haftalık hamileyim 13 kilo aldım, daha almak istemiyorum ama olmuyor tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapabilirim..

canım ben toplamda 19 kilo almıştım. dr um çok kızıyordu ama önemsemiyordum. ve doğumdan sonra 9. aydayım birkaç kilo fazlam var. ama tabi ki fazla kilo almamaya çalış.

canım ben toplamda 19 kilo almıştım. dr um çok kızıyordu ama önemsemiyordum. ve doğumdan sonra 9. aydayım birkaç kilo fazlam var. ama tabi ki fazla kilo almamaya çalış.

Canım doktorum diyetisyene gitmemi ve 2 kilo kadarda vermemi söyledi napıyım gidiyim mi diyetisyene?? öğretmen olduğum için sürekli düzensiz beslenmeden kilo aldım okulda pek yiyemedim eve gelince aksam çok acıkınca fazla yedim bu yüzden çok kilo aldım..

Canım ben de öğretmenim. Ücretli anasınıfı öğtr yapıyordum hamileliğimde. bilirsin yaa pasta günleri, doğum günleri, veli ziyaretleri yedim de yedim.boyum 1,63 kilom 56 idi hamile kaldığımda. takma daha neler. sağlığınla ilgili( şeker tansiyonvs) sorun yoksa bence gitme diyetisyene.

Cok zayifta deilmissin. Normal kilosu olanlar 14-19 kilo arasi aliyor diye biliyorum daha zayiflar 19-25, daha balik etliler 9-10 civari alirmis. Tabi bunlar kesin deil tahmin Sen daha alirsin canim doguma cokvar hamur isi yagli seylerden uzak durmaya calis ekmegide azaltabilirsinne bebege ne sana faydasi yok gebelikte istah tavan yapiyor yiyoruz mecburen :)

Doğru diyosun inşallah almam :)

ara ogunlarde kuru incir kayisi ceviz yersin sut icersin.ana ogunlerde sebzeli yemeklere agirlik verirsin.biraz yemene dikkst et en azindan yiyeceksen hamur işi falan yeme cunku son aylarda kilo daha cok aliniyor.

Evet o şekilde daha rahat edecek içim bir de şey soracam canım bebeğimin kilosu 1 hafta geriymiş onada çok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…