Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
250 ve 350 cc arası protez koyduranlar
- Konu Sahibi lylakbs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- meme büyütme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?markalarda var penti de senin zaten b ye yakın memen varmış şu an c olması cok normal :)Bu is belli olmuyor canım benim 250 CC takıldı 9 cm meme dokum vardı yani meme altı 72 meme çevresi 81 geliyordu ve C cup oldu C cup da pek bulunmadığı için B cup alıyorum buna da sigmiyor yarısı dışarda geziyorum hiç küçük değil tam kıvamında☺
Kesinlikle fark eder.. Önemli olan cup boyutuBende dr 250 deyince neeeeee demiştim hayal kırıklığı ile 275 denedim abartı durdu demişti ama ince yapili da olduğum için gayet dolgun oldu kas üstü takıldığı için de sanırım biraz o da fark ediyor
H&M dende çamaşır bakmanı öneririm.. Cup ölçülü sütyenler var
Karından sonra memeyi de yaptırmışsın zaten ikisi çok bağlantılı birini olunca diğeri de istiyor geçmiş olsun1.61 boyum kilom 58 300cc high profil yuvarlak takildi bana. B cup dokum vardi su 75D olacak gibi ama ödemler indikten sonra belli olur tam bedenim
Evet bakacağım canim aldıklarım sıkıyor ☺☺ yani bu işe standart vermek zor mesela aynı cc ince bi kadinda dolgun hafif kilolu bi kadında ise küçük durabiliyor dr nasıl istediğinizi net anlatmak önemli diye düşünüyorumKesinlikle fark eder.. Önemli olan cup boyutu
H&M dende çamaşır bakmanı öneririm.. Cup ölçülü sütyenler var
Kesinlikle öyleEvet bakacağım canim aldıklarım sıkıyor ☺☺ yani bu işe standart vermek zor mesela aynı cc ince bi kadinda dolgun hafif kilolu bi kadında ise küçük durabiliyor dr nasıl istediğinizi net anlatmak önemli diye düşünüyorum
Evet aynen öyle tesekkür ederimKarından sonra memeyi de yaptırmışsın zaten ikisi çok bağlantılı birini olunca diğeri de istiyor geçmiş olsun
Ana sayfada kadinlar kulubunun alt tarsfinda albumler var oraya tiklayinca sag ust tarafta album olustur var oradan yapabilirsin lylakbsresim nasıl koyacağım
Gecmis olsun canım :)) alternatif olarak sol üstte üç cizgi var ya alt alta ordan albümleri sec sonra yeni album olustur de. Ama guvenlik ayarlarını sadece izlediklerim yapmayi unutma :)resim nasıl koyacağım
Bende dr 250 deyince neeeeee demiştim hayal kırıklığı ile 275 denedim abartı durdu demişti ama ince yapili da olduğum için gayet dolgun oldu kas üstü takıldığı için de sanırım biraz o da fark ediyor
Beni izlemeye alir misin hic kasustu 300 alti protez gormedim ben de boyle ne buyuk ne kucuk istiyorummm
Canım geçmiş olsun? Nasılsın?kızlar bugün saat ikide oldum amleiyat çok şükür hastaneeyiz bucgecr resim aracın
bugün dördüncü gunum ve inanılmaz rahatladım ilk üç gün kabus gibiydi dayanilmasi zordu bugün sanki dün ki o ben degildim gibi çok ilginç ama iyileşme süreci çok hızlıCanım geçmiş olsun? Nasılsın?
Çok hızlı iyileşeceksin canım ilk 3 gün zor tabi, hadi en zoru bitmiş. Sağlıkla atlat inşallah.bugün dördüncü gunum ve inanılmaz rahatladım ilk üç gün kabus gibiydi dayanilmasi zordu bugün sanki dün ki o ben degildim gibi çok ilginç ama iyileşme süreci çok hızlı