• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

250 ve 350 cc arası protez koyduranlar

Kullanılan tekniğe ve göğüs kafesi yapısına göre bazen küçük cc lerde gayet güzel sonuç veriyor benim 300 takılan arkadaşlardan küçük olmadı yani

Bu is belli olmuyor canım benim 250 CC takıldı 9 cm meme dokum vardı yani meme altı 72 meme çevresi 81 geliyordu ve C cup oldu C cup da pek bulunmadığı için B cup alıyorum buna da sigmiyor yarısı dışarda geziyorum hiç küçük değil tam kıvamında☺
markalarda var penti de senin zaten b ye yakın memen varmış şu an c olması cok normal :)

Bende dr 250 deyince neeeeee demiştim hayal kırıklığı ile 275 denedim abartı durdu demişti ama ince yapili da olduğum için gayet dolgun oldu kas üstü takıldığı için de sanırım biraz o da fark ediyor

Bende dr 250 deyince neeeeee demiştim hayal kırıklığı ile 275 denedim abartı durdu demişti ama ince yapili da olduğum için gayet dolgun oldu kas üstü takıldığı için de sanırım biraz o da fark ediyor
Kesinlikle fark eder.. Önemli olan cup boyutu ;)
H&M dende çamaşır bakmanı öneririm.. Cup ölçülü sütyenler var ;)

1.61 boyum kilom 58 300cc high profil yuvarlak takildi bana. B cup dokum vardi su 75D olacak gibi ama ödemler indikten sonra belli olur tam bedenim
Karından sonra memeyi de yaptırmışsın zaten ikisi çok bağlantılı birini olunca diğeri de istiyor geçmiş olsun

Kesinlikle fark eder.. Önemli olan cup boyutu :KK66:
H&M dende çamaşır bakmanı öneririm.. Cup ölçülü sütyenler var :KK66:
Evet bakacağım canim aldıklarım sıkıyor ☺☺ yani bu işe standart vermek zor mesela aynı cc ince bi kadinda dolgun hafif kilolu bi kadında ise küçük durabiliyor dr nasıl istediğinizi net anlatmak önemli diye düşünüyorum

Evet bakacağım canim aldıklarım sıkıyor ☺☺ yani bu işe standart vermek zor mesela aynı cc ince bi kadinda dolgun hafif kilolu bi kadında ise küçük durabiliyor dr nasıl istediğinizi net anlatmak önemli diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle ;)

Beni izlemeye alir misin hic kasustu 300 alti protez gormedim ben de boyle ne buyuk ne kucuk istiyorummm

Back
X