• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

250-275cc DAMLA PROTEZ YAPTIRANLAR

260cc orta yükseklik yüksek profil damla.. Peki sizinnn ??? 6ay sonraki halimi merak ediyorum da

225 CC forum'da en ufak cc'lere sahip olanlardan biriyim :) benimki yuvarlak high profil. 260 cc'yi doktorumla görüşmeye gittiğimde elime almıştım gayet büyüktü hiç dert etme kendi kendini yeme :)

Çok abartıyı da sevmiyorum hoş.. Anne memesi gibi değil istediğim.. Dolgun genç kız memesi gibi.. Sabırla bekliyorum şekillenmelerini :) seninki nasıl peki memnun musun boyutundan yumuşaklığından

Çok abartıyı da sevmiyorum hoş.. Anne memesi gibi değil istediğim.. Dolgun genç kız memesi gibi.. Sabırla bekliyorum şekillenmelerini :) seninki nasıl peki memnun musun boyutundan yumuşaklığından

Boyun ve kilon kaç bilmiyorum ama doktorun en uygun olan protezi kullanmıştır diye düşünüyorum :) 7 haftalık henüz çok yumuşama olmadı. Boyutlarından memnunum balensiz sütyen kullanmak bnm için bir hayaldi balenliye geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum o zaman daha da memnun olacağım :)

vücudunun kaldıracağı büyüklük ideal olanıdır

Boyun ve kilon kaç bilmiyorum ama doktorun en uygun olan protezi kullanmıştır diye düşünüyorum :) 7 haftalık henüz çok yumuşama olmadı. Boyutlarından memnunum balensiz sütyen kullanmak bnm için bir hayaldi balenliye geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum o zaman daha da memnun olacağım :)

Ya benim doktorum sporcu sütyenini önermiyor.. Balenli kendinden şekilli ve göğüsü toplayan kullan dedi.. Kafam karıştı.. Bugün 11. Günüm ciddi yumuşama var.. Ama normal göğüs kıvamında değil tabi.. Bu arada göğüs altım 72 göğüs ucu 89.. 300 falan takılanlar da aynı ölçüyü veriyor anlamadım

Ya benim doktorum sporcu sütyenini önermiyor.. Balenli kendinden şekilli ve göğüsü toplayan kullan dedi.. Kafam karıştı.. Bugün 11. Günüm ciddi yumuşama var.. Ama normal göğüs kıvamında değil tabi.. Bu arada göğüs altım 72 göğüs ucu 89.. 300 falan takılanlar da aynı ölçüyü veriyor anlamadım

Balenli mi bana kesinlikle 3 aydan önce kullanma dedi doktorum. Sakıncalı olacağını düşünüyorum. Ben hala eve geldiğimde ameliyat sonrası sporcu sütyenimi kullanıyorum. Benim de yumuşadı ama normal göğüs kıvamına gelmedi henüz bunun için biraz daha zaman var. Boşver sen ölçülere çok fazla takılma insan olduğu ilk bir ay takılıyor. Ben ilk ameliyat olacağımı anneme söylediğinde max. 85 falan olsun dedi bende doktora bu düşünceyle gittim doktora ben 80-85 istiyorum dedim sonrasında gördüm ki değişen şey cup ölçüsü :) ameliyattan önce la senzadan 70 A cup alıp kullanıyordum o kdr küçüktü C cup denedim küçük geldi D cup tam oluyor. Penti'de ise 75 B Cup :) yani ameliyat öncesi 75 A kullanıyorsan ameliyattan sonra bu ölçü C yada D kup olarak değişiyor.

doktorum bana 1. ayda istediğim çamaşırı takabileceğimi söyledi hiçbir sorun olmaz dedi..Hatta ben bazen takmıyorum bile :)))

Back