• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yıllık alışkanlık, bağımlılık bitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EDEN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EDEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
5
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
25 yıldır içtiğim sigaradan vazgeçmeye karar verdim, bugün 4. günüm içmiyorum. Gerçekten inanılır gibi değil, daha önceki denemelerimde birkaç saat
bile dayanamamıştım. Wellbutrin adlı ilaçla bırakmaya karar verdim ve 4 gün oldu içmiyorum. Doğrusu çok da zorlanmadım. Umarım devam edip bırakırım.
Gerçekten motivasyon ve desteğe ihtiyacım var.

çok güzel,ben de 2 gündür içmiyorum.Gerçi benim ara sıra içmediğim dönemler oluyor.2 gündür de spora verdim kendimi sana da tavsiye ederim,süt falan iç ne bileyim sağlıklı bişeyler yap, meyve ye:13: sonra zaten canın istemiyo ,bi de sağlık,zindelik için bu kadar uğraşıyorum boşa gitmesin diye düşünüyorsun.

Arkadaşlar merhaba
25 yıldır içtiğim sigaradan vazgeçmeye karar verdim, bugün 4. günüm içmiyorum. Gerçekten inanılır gibi değil, daha önceki denemelerimde birkaç saat
bile dayanamamıştım. Wellbutrin adlı ilaçla bırakmaya karar verdim ve 4 gün oldu içmiyorum. Doğrusu çok da zorlanmadım. Umarım devam edip bırakırım.

İnşallah birdaha başlamazsınız sizin adınıza çok sevindim.
Ama bir konuda uyarmak istedim.
Sigara bıraktırma ilaçlarının çok ciddi yan etkileri olduğunu biliyorum ve bu ilaçlara başlamadan önce bir takım kontrollerden geçmek gerekiyor diye biliyorum.Şimdi siz burada ilaç ismi yazmışsınız bunu alıp kullanmak isteyenler olabilir.Bence ilaç ismini kaldırsanız daha uygun olur.Yinede siz bilirsiniz....

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba

sevindim sizin adınıza bende bırakalı 4 ay oldu... ve kendi irademizle bıraktık eşimle... canım istediğinde hep su içtimm kilo almaktanda korkuyordum
bu yüzden artı kattı hyatıma.. tavsiye ederi sizede...

Arkadaşlar merhaba

bende bırakalı bugün 26 gün oldu
bir insanın kendisi için yaptığı en güzel şey sigarayı bırakmak o mecburiyetlikten tutsaklıktan kurtulmak
en zor ilk 3 gün ondan sonra krızler azalıyo zaten
kolaylıklar diliyorum arkadaşım

benim de bugün 90. günüm. yani tam 3 ay oldu sigarayı bırakalı. 2 kilo aldım bu süreçte. bir süre veremedim. hep aynı kaldım. çok şükür o kiloları daverdim. sizi de tebrik ediyorum bu güzel kararınızdan dolayı..

Back