25 yasindayim ama 16 gibi gösteriyormusum

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
Bazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.

Bazilari beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettigin sey diye düsünebilirsiniz ama inanin cok sıkıldım artık. 25 yasindayim ama yasimi hic göstermiyorum. Kime yasimi desem inanmiyorlar, ayyy sen 15, 16 yasinda gibi duruyorsun diyip cocuk muamelesi yapiyorlar yani kisacasi beni ciddiye almiyorlar bu da yasimdan cok daha kücük gösterdigim icin diye düsünüyorum. Karakterime gelirsek aslinda olgun biriyim, nerede nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ama beni yinede kimse ciddiye almiyor. Boyum kücük ve tipim minyon oldugu icin de yasimdan kücük gösteriyorum. Ilerde belki simdiki durumuma sevinirim ama suan cok sinirimi bozuyor.
Daha olgun gözükmem icin ne yapabilirim?

saçma buldum yazdıklarınızı ben her zaman yaşımdan küçük gosterdım mınyon kısa boylu bebek yuzlu olduğum için ama herkes beni pekala da ciddiye aldı orta kademe yonetıcılıkte yaptım yüzlerce çocuğa ergen çocuğa oğretmenlık te.bence sorun görunuşunuz değil davranışlarınız konuşma tarzınız olmalı biraz özeleştırı yapın ve kendinize güvenin lütfen

Genç bir kadın olup da çocuk gibi göstermek bence gayet dert. 50 yaşında olup 40 göstermek olsa avantaj olur, ama bu durum dezavantaj.
Belki de farkında olmadan hareketleriniz ve konuşmalarınız çocuk gibidir. Ya da giyiminiz. Açık sözlü bir yakınınıza sorun neden çocuk gibi göründüğünüzü. Belki yol gösterir.

Boy-kilo kaç?

Ben iltifat için 15-16 denildiğini ama gerçekte ergen gibi görünmediğini düşünüyorum minyon arkadaşların.

Sadece yaşı tahmin edilemiyor çıtırlar ama ergen yaşlarda görünmek.. ne bileyim işte.

Foto var mı?

Bende küçük gösteriyorum 2 cocuk annesıyım kımse evli ve cocugum olduguna inanmaz beni ya liseli yada üniversiteli oldugumu düşünürler yaşım 30 bu arada :KK48: saçlarımı sarıya boyadım daha olgun gösteriyorum sende deneyebilirsin :confused:

saçma buldum yazdıklarınızı ben her zaman yaşımdan küçük gosterdım mınyon kısa boylu bebek yuzlu olduğum için ama herkes beni pekala da ciddiye aldı orta kademe yonetıcılıkte yaptım yüzlerce çocuğa ergen çocuğa oğretmenlık te.bence sorun görunuşunuz değil davranışlarınız konuşma tarzınız olmalı biraz özleştırı yapın ve kendinize güvenin lütfen

Sacma buldugunuzu pek anliyamadim sonucta genc bir kadinim ve cocuk gibi görünmem bana acikcasi dert. Özel elestiri yaptim, beni taniyanlar oturakli ve agir basli oldugumu söylerler, kendime güveniyorum da ama yasimdan daha cok kücük gösterdigimi ben de görüyorum

Boy-kilo kaç?

Ben iltifat için 15-16 denildiğini ama gerçekte ergen gibi görünmediğini düşünüyorum minyon arkadaşların.

Sadece yaşı tahmin edilemiyor çıtırlar ama ergen yaşlarda görünmek.. ne bileyim işte.

Foto var mı?
yüz de bebeksiyse evet ergen gibi görunulebiliyor giyim tarzıyla da alakalı bıraz da ama kimse ciddiye almıyor a asla katılmıyorum .gayet boylu poslu karekterıstık yuzlu kadınlar da var toplumda yer edınemeyen dalga geçilen önemsenmeyen sorun kişilik davranışlar dıyorum tekrar fizik bahane

Sacma buldugunuzu pek anliyamadim sonucta genc bir kadinim ve cocuk gibi görünmem bana acikcasi dert. Özel elestiri yaptim, beni taniyanlar oturakli ve agir basli oldugumu söylerler, kendime güveniyorum da ama yasimdan daha cok kücük gösterdigimi ben de görüyorum
16 17 gırununce çocuk gibi olunmuyor görünüş bu birrr .ve bir çok erkeğın de hoşuna gıder bu tıpler ayrıca eğlenceli oluruz çunki kasmayız kendımizi olgun durmak için bence avantaj bile sayılabilir neden dert ettınız anlayamadım ben çok memnunum bu durumdan 40 oldum 30 duruyorum hatta yasımı soran yabancılara bazen 37 falan derim şaşırmasın diye

bence de gayet dert. anlıyorum sizi.
ben asla minyon fln değilim ama bazen büyüklerimin beni ciddiye almamasına sinir oluyorum. insanların gözünde küçük görünüyorum hala (yaş olarak). Maalesef her zaman herşey elimizde değil. ama yazıldığı gibi belki görünüşte değişiklikler biraz daha olgun görünmenize yardımcı olabilir. mesela saçlarınızı omuz hizasına kadar kestirebilirsiniz veya sarıya boyayabilirsiniz

yüz de bebeksiyse evet ergen gibi görunulebiliyor giyim tarzıyla da alakalı bıraz da ama kimse ciddiye almıyor a asla katılmıyorum .gayet boylu poslu karekterıstık yuzlu kadınlar da var toplumda yer edınemeyen dalga geçilen önemsenmeyen sorun kişilik davranışlar dıyorum tekrar fizik bahane
Doğru diyosun.
Konu sahibi seni tenzih ederek söylüyorum,
25 yaşında ağzını yaya yaya Türkçe mi İngilizce mi olduğu belli olmayan bir dille iletişim kuruyorsa ciddiye alınmıyor olabilir.
En ayar olduğum tiplerdir mesela ve hiç ciddiye almam.

Doğru diyosun.
Konu sahibi seni tenzih ederek söylüyorum,
25 yaşında ağzını yaya yaya Türkçe mi İngilizce mi olduğu belli olmayan bir dille iletişim kuruyorsa ciddiye alınmıyor olabilir.
En ayar olduğum tiplerdir mesela ve hiç ciddiye almam.
Avrupa yakası selin miydi adını hatırlayamadım yıllar oldu ama ordaki kız tam da öyleydi ahaha

16 17 gırununce çocuk gibi olunmuyor görünüş bu birrr .ve bir çok erkeğın de hoşuna gıder bu tıpler ayrıca eğlenceli oluruz çunki kasmayız kendımizi olgun durmak için bence avantaj bile sayılabilir neden dert ettınız anlayamadım ben çok memnunum bu durumdan 40 oldum 30 duruyorum hatta yasımı soran yabancılara bazen 37 falan derim şaşırmasın diye

Siz beni anlamiyorsunuz galiba, 40 yasinda olsam tabiki bu duruma sevinirim ama 25 yasinda cocuk muamelesi görüyorum. Tanimayan insanlar beni görünce 16 gibi duruyorsun diyorlar, karakterimle alakali olan birsey degil cünkü bana bunu söyleyenler yabanci insanlar da oluyor

X