25 yasında gözaltı kırışmasına karşı krem öneriniz

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
:1hug: Arkdaşalar benim cildim karma cilt olduğu için gözaltlarım kuru yanaklarım kuru alnım ve cene burun üstüm yağlıdır. Bu yüzden bir makyaj yapsam sabunla lifle yıkamazsam kötü oluyor ben de hergün bazen günde 2 kez yüzümü banyo sabunu ve lifle yıkıyorum arınması için ve buda cildimi mahvetti ..yoğun çalışıyoruım makyajda yapmam gerekiyor yüzümden ben aldırmıştım(ameliyat) izleri var mecburen fondöten kullanıyorum ama herşeyin dermatolojik olanını kullanmaya çalışıyorum. Ve gözaltlarımın kırıştığını farkettim daha 25 yaşındayım ve bu duruma hemen bugün müdahale etmem gerek benim yaşımda olup dermatolojik gözlatı kremi kullanan arkaşlardan çok çok rica ediyorum hemen şimdi cevap yazın ve isim paylaşın yarın Avrupa tarafa çıkıp alıcam paraya kıyıcam mecburen başka ihtiyacımı almsamda onu alıcam, lütfen sadece yarın iznim var 15 gün yok artık ve çok üzülüyorum bu duruma cevap bekliyorum,ve karma cilt için dermatolojik yüz temizleme jeli ya da sütü toniği bilen arkadaşlar lütfen MARKA İSMİ PAYLAŞIN RİCA EDİYORUM ÇOK ACİL LAZIM [/COLOR]..bekliyorum sevgiler hepinize ...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU1
hadi arkadaslar bilen varsa bi cevap yazın lütfen acil lazım yardım edinn???

• Konu Sahibi EU1
canım ben cildime la roche posay kullanıyorum jelini ve kremini çooook memnunum cildin için kullanabilirsin ama gözaltını kullanmadım bilmiyorum ..anlaşmalı eczanelerden edinebilirsin..biraz tuzlu ama gerçekten degiyo tatlım..sorun olursa cewplarım canım..

• Konu Sahibi EU1
cildin zaten karma-yaglı bir de ben aldırmışsın iz azdı ya enson make-up olmadan ne zaman dışarı çıkabildin ? benım de sotunlu bir cildim vardı ;ama düzenli bakımlar,dogru ürünler sonucunda aylardır keyfim dışında hiç makyaj yapmıyorum gerek yok kendi yüzüm çarşaf gibi çünkü gözaltı nem ister sen gözaltı kullanmak için geç bile kalmışsın bu kadar makyaj yapan biri daha iyi koruma ister GARRAUD EXTRADERMA HYPOALLERGENİQUE göz maskesidir kremin bir üstü daha hızlı sonuç alırsın

• Konu Sahibi EU1
ben vich nin göz kremini kullanıyorum..ama çok etkili olduğunu söyleyemicem.bide düzenli kullanmıyorum sanırım ondan

• Konu Sahibi EU1
cani bak sana tavsiyem benim burnumda cok yagli cildimde yerine gore karma ben ozelikle vicynin yerine labaratuarina sordum ve bana su kremi onerdi beni onu alacagim Myokine diye bir krem var canim hem morluklara hem kirsikliga karsi bire bir sitede okudum cok faydasi var denemeye deger canim

• Konu Sahibi EU1
vicy nin krmeleri her zamn iyidr yanliz her gun kulanman alzim ben bide vicy nin goz alti morluklari icin aldima ltina ekiyorsun kalem gibi ama ben cildim kivrisin o dedigim kremi kulancam

bulabilirmisiniz bilmiyorum ama Pevonıa Botanica sadece seçkin güzellik salonlarında olabiliyo netten bakman gerekecek ben kullanıyorum memnunum
haricinde dermalogica diyorum buda dermokozmetik satan eczanelerde oluyo

bence daha yaşın genç bi çok göz çevresi ürünü anti - aging . o yüzden bence dermokozmetik ürünler kullan. mesela bioderma gibi ürünleri.cildin yağlımı hassas mı morluklar yada çizgiler nasıl bunu bi dermatologa gidip tavsiye alırsan daha iyi anlarsın. çünkü bu yaşta yaptığın doğru bakım sonrası için çok iyi yatırım olur. nacizane tavsiyem dermokozmetik ürünler alman ve hafif --sadece nemlendirme özelliği olan ürünleri kullanmandan yana.çünkü ayarı kaçarsa yani ağır ürün kullanırsan faydadan çok zararı dokunur. bi hekime danışman en iyisi

sevgili emotionless;
benimde aynı senin ibi sorunum vardı.
ben YVES SAİNT LAUREN kullandım ve neredeyse tedavi etti cildimi ancak devam edemedim ben çok pahalı.yaşına uygun bi krem kullanmanı tavsiye edrim ben.yoğun bi ürün kullanınca göz çevresinde siyah nokta oluşuyo bu da daha kötü oluyor.
bana doktorum LA ROSHE POSAY,eczacım BİODERMA önerdi.biodermanın kızarıklık azaltıcı kremi var.bende karar vermeye çalışıyorum.
kullanan varsa tavsiye bekliyorum arkadaşlar...

merhaba canımm öncelikle çizgi oluşumundan korkup hemen her ürüne sarılma gözaltı çok hassas yanlış ürün kullanımı kırışıklıklarını arttıracağı gibi gözaltını hariş edip beyaz yağ bezleri ve siyah noktalar oluşturabilir benim sana tavsiyem dermokozmetik ürünler alman ben la roche posay active c yeux kullanıyorum içeriğinde yoğun c vitamini var bu yüzden sadece gece kullanımına uygun zaten buda yeterli oluyor ben memnunum çok da bereketli bir ürün 6 ayı geçti hala dolu sayılır ben bazen iki günde birde kullanıyorum gözaltını yormamak lazım çünkü kırışıklıkların hiç bir şekilde düzelip pürüzsüz olucağını sanma ancak görüntüsü hafifler ve ilerlemesi durabilir bu arada beslenmene de dikkat et sebze meyve yogurt tüketimini arttır ceviz fındık gibi ürünleride bol tüket ayrıca bol su iç ..

NE YORulması ayol gözaltların taş mı taşıyor asıl yorulmaması için krem sürüyoruz SEN DZÜENLİ HERGUN SÜRMÜYORSAN HİÇ KULLANMAMIŞ GİBİ OLURSUN DİYEYİM BEN 28 YAŞINDAYIM TEK BİR MİMİK İFADEM BİLE HENUZ YOK 10YILDIR HERGÜN KERİMİ MASAJLA UYGULARIM

FOREVER AVON oriflame gibi temsilciyle satılan bir marka degıl mi,

Merhaba daylight. Ya canım yorumun dikkatimi çekti de. Bende cilt bakımı için epeyce gecikenlerden biriyim. 30 yaşındayım. 20 gündür MD Formulations ürünleri kullanıyorum henüz. Nemlendirici- temizleyici-düzenleyici ve spf15 korumasını ayrı ayrı kullanıyorum hergün düzenli olarak. Ama göz için birşey kullanmıyorum halen. Daha doğrusu göz altlarımda yağ bezeleri olduğu için korkuyorum ( Ama aynı zamanda az mimik kırışıklıklarımda var. Cildine iyi bakıyorsun sen yazından bunu anlıyorum. Önerin olabilirmi bana. Bu arada t bölgem yağlı. Sevgiler...

yıne md formulatıonsun göz çevresını alabilirsin parfüm vs gibi katkı olmadıgından kokusundan şüphelenıp eczaneye geri götürdügümde katkı olmadıgı ıcın dogal kokusu denmişti ürün pompalı oluşuyla hem kullanım kolaylıgı saglıyo hem içinde gram bırakmadan israfı olmadan bitirmEni saglıyo(bitince binbir zahmetle kutuyu kestim aa bir baktım zerre birşey kalmamış )150lira ;ama rahat rahat 1yıl kullanırsın (rakam tuzlu lakin karşılıgını alıyosun)fazla da sürmeyeceksin çok gelir yag bezecikleri var diye krem sürmezsen yag bezecıklerınin yanında bonusun olarak kırışıklıkların eklenir

kırışıklık ve cilt güzelliği genetikseldir istediğin kadar krem sür masaj yap.cilde etki alanı olarak sıralamada genetik-beslenme ve en son cilt bakım ürünleri gelir .bu üçü bir arada varsa zaten kırışık oluşmaması gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…