• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yas sendromunda olanlar buraya

bende 26 yasimdayim ama kendime asla kopleks haline getirmiyorum bunu yani benim icin sorun degil...ben minyon tipliyim...beni görenler hala 18 zannediyor....ben her yasin kendine göre güzelligi olduguna inanlardanim...ve bekarim bunuda asla sorun yapmiyorum...evliligi düsünmüyorum....bence sende yapma tatlim....takma kafana hayatini yasa gül gez eglen...tadini cikr...bende en akilli oldugumuz bir yas dönemindeyiz...:1:

Haklisin evet sonucts 26 yas ta gidecek elimzden.ama takinti olmus bende.biliyorm ilerde bu yillari kompleksle gecirdm diye uzulcem.ama elimde deil.onerin icin saol tatlm....

30 yaş sendromu var ama 25 ilk kez duyuyorum :)) ben 30 yaşımdayım 30 uma girdiğim ilk 2 hafta mutsuzluktan kahroldum. ama Allah tan sadece 2 hafta sürdü. şunu da unutma ; insan hissettiği yaştadır. belki de henüz gerçekleştiremediğin planların , beklentilerin yüzünden böyle hissetmiş olabilirsin. Kafana takma inan.. güzel bir yaştasın.

Az önce profilini inceledim , mesajlarını okudum. sanırım yaşadığın stres ağır baskı kendini böyle hissetmene neden olmuş.. üzülme hiçbir şey senden değerli değil.. :16:

Tesekkurlr cnm haklisn.aldgmz her nefesn kiymetini bilmek lazm.ama dedigin gibi yasadgm stres ve baski boyle dusunmeme neden oldu....

Back