şimdiden geçmiş olsun canım yaaa ne güzel eskilere veda yenilere merhaba valla sizleri okudukça bende heyecan dorukta inşallah mayıs 14 de bende düşünüyorum anlıycan şu anda ameliyata girecek herkesi sırayla takip ediyorum gelişmeleri umarım seninkide gezgincik kadar rahat geçer dualarımız seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz
sevgili maya , yarın inşallah herşey yolunda gidecek ve sen yeni görüntünle yeni bir hayata başlayacaksın.dua ediyorum senin için inşallah kolaylıkla atlatırsın darısı bizlerin başına.sakin ve sabırlı olmaya çalış.unutma , günler de saatler de ne kadar zor olursa olsun geçmeye mahkumdur.burada seni bekliyor olacağız.sevgiler.
kızlar yaklasık 1 saat once odama geldım.amelıyatım ıyı gecmıs.suanda garı sızı hıssetmıyorum sadece uykum var gıbı bıraz.ama umdugumdan cok daha ıyı sekılde uyabdım.sıze uzun uzun anlatıcam kızlar desteklerıız ıcın cok tesekur ederım ayrı ayrı yazamıorum suanda hepını.daha sonra uzun ızın yazıcamm.opyrum sızı darısı ısteyenlerın basına :)
kızlar yaklasık 1 saat once odama geldım.amelıyatım ıyı gecmıs.suanda garı sızı hıssetmıyorum sadece uykum var gıbı bıraz.ama umdugumdan cok daha ıyı sekılde uyabdım.sıze uzun uzun anlatıcam kızlar desteklerıız ıcın cok tesekur ederım ayrı ayrı yazamıorum suanda hepını.daha sonra uzun ızın yazıcamm.opyrum sızı darısı ısteyenlerın basına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?