• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 25 haziranda istemeye geliyorlar

arcdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
11
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Haftaya cumartesi istemeye geliyorlar.Aileler ilk kez tanışacak hemde bana yüzük takılcak söz gibi bişey olacak anlayacağınız.(Fotoları haftaya paylaşacagım:))8 saatlik yoldan gelecekler ,annem yemek vermezsek olmaz diyor.ailecek hummalı bir hazırlık içindeyiz.Çünkü tanışma yemek isteme söz hepsi bir arada.Çok kalabalık olmayacağız onun anne-baba ve kardeşi bnm anne-baba ve kardeşim toplam 8 kişi.Ama yinede malum bu konular çok heyecan verici.Biz kendimizce bir menü hazırladık.Ama tatlıya birtürlü karar veremıyoruz.Çünkü hava sıcak ne yapsak ağır oluyor.Biliyorum çok önemli bi konu değil ama nolur yardım edin.Özellikle istemeye dünürlerine yemek veren kızlar neler hazırladınız:32:.Çayın yanında ve yemekte.Biz sunları yapmayı düşünüyoruz.Yorumlarsanız çok sevınırım
-çorba
-ara sıcak (sarma- dolma-börek-meze-salata vs)
-ana yemek (etli bi yemek-pilav)
-tatlı (annem revani ya da baklava gibi şerbetli talı yapalım diyor sofra daha ağır görünsün diye.bense sütlü tatlı yapmaktan yanayım)
-çay tabağı (browni ya da rulo pasta-1 veya 2 çeşit kurabiye)
İşte bunlar.Bana insanlar yemekten konuşamacak gibi geliyor:1:,annemse ilk kez gelıyorlar bnlar yapılır diyor.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:71:
[/B]

canım bence gayet uygun bı menu olmus tatlı konusuna gelınce annenın dedıgı gıbı agır bısı olsun sonucta sutlu de olsa serbetlıde olsa o kadar yemegın uzerıne az bı mıktarda yenıcektır. sımdıden tebrık edıyorum mutluluklar

tebrik ederim cnm hayirli olur ins.. benimde isteme ve söz ayni anda evde aile arasnda yapildi 1,5 saatlik yoldan gelmislerdi bizde bi menu hazlradk sizinkide güzel serbetli bi tatli yapn agir bisey dursun masada yaninada çok ama çok hafif bi sütlü tatlida yapabilirsiniz hani belki serbetli agir gelirse sütlü tatlidan tadina bakarlar :34:

Çok saolun tavsiyeleriniz ve tebrikleriniz için bayanlar.İnanmazdım bukadar zor olduguna bu işlerin ama gercekten cok zormuş:32:.Allah herkese kolaylık versin

Merhaba arkadaşlar.Haftaya cumartesi istemeye geliyorlar.Aileler ilk kez tanışacak hemde bana yüzük takılcak söz gibi bişey olacak anlayacağınız.(Fotoları haftaya paylaşacagım:))8 saatlik yoldan gelecekler ,annem yemek vermezsek olmaz diyor.ailecek hummalı bir hazırlık içindeyiz.Çünkü tanışma yemek isteme söz hepsi bir arada.Çok kalabalık olmayacağız onun anne-baba ve kardeşi bnm anne-baba ve kardeşim toplam 8 kişi.Ama yinede malum bu konular çok heyecan verici.Biz kendimizce bir menü hazırladık.Ama tatlıya birtürlü karar veremıyoruz.Çünkü hava sıcak ne yapsak ağır oluyor.Biliyorum çok önemli bi konu değil ama nolur yardım edin.Özellikle istemeye dünürlerine yemek veren kızlar neler hazırladınız:32:.Çayın yanında ve yemekte.Biz sunları yapmayı düşünüyoruz.Yorumlarsanız çok sevınırım
-çorba
-ara sıcak (sarma- dolma-börek-meze-salata vs)
-ana yemek (etli bi yemek-pilav)
-tatlı (annem revani ya da baklava gibi şerbetli talı yapalım diyor sofra daha ağır görünsün diye.bense sütlü tatlı yapmaktan yanayım)
-çay tabağı (browni ya da rulo pasta-1 veya 2 çeşit kurabiye)
İşte bunlar.Bana insanlar yemekten konuşamacak gibi geliyor:1:,annemse ilk kez gelıyorlar bnlar yapılır diyor.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:71:
[/B]

benim esim de uzak bir sehirden gelmisti ama onlar disarida yemek yiyip gelcez dedikleri icin
biz borek tatli kurabiye tarzi seyler hazirlamistik , ertesi gun ogle yemegine cagirmistik .

menun bence guzel ama ben haziran sicaginda sicak corba tavsiye etmem
o sicakta corba icilmez bence , soguk corba olabilir belki
ana yemek olarak da etli yemek demissin sulu bir yemek tercih etmezdim rulo kofte ya da rulo sebzeli tavuk tarzi bi sey oneririm sunumun daha sik gozukmesi acisindan
tatli olarak da bence hem serbetli hem sutlu tatli yapin baklava ve firinda sutlac mesela ( serbetli tatli sevmeyen olabilir )
cayin yanina bir daha brownie agir gider bence
kurabiye yeterli olur
daha sonra da meyve ikram edebilirsiniz ya da dondurma

Canım bizimkilerde bu hafta geliyorlar, Pazar günüde yüzüklerimiz takılacak:69:

Onlarda uzak yerden gelecekler, bize ilk tanışmaya geldiklerinde, siz gibi çok çeşit yapmıştık. Hepsini yiyemediler bile:1: Tatlıya gelince biz çayın yanında ikram etmiştik ama karınları doymuştu tabi, çok fazla yenilmemişti:34:
Şerbetli tatlı yapman mantıklı. Bizde bu hafta sonuna tekrar etli yemekler, ara sıcaklar hazırlayacağız.
Sanada şimdiden hayırlı olsun canım:16:

34moni53 canım sulu yemek yapmayacagım daha çok ızgara ya da fırında düşünüyoruz tavsiyelerin için çok teşekkür ederim:34:.Yaz sıcagında pek bişey yenmeyecegini biliyorum üstelik biz antalya da yasıyoruz.Ama ilk kez gelecekler maksat sofra zengin görünsün
Rozelindacığın sanada şimdiden mutluluklar tebrikler inş hersey gönlünce olur.Nasıl heyecanlı oldugunu tahmın edebiliyorum.Çok mutlu olursun inş:46:

34moni53 canım sulu yemek yapmayacagım daha çok ızgara ya da fırında düşünüyoruz tavsiyelerin için çok teşekkür ederim:34:.Yaz sıcagında pek bişey yenmeyecegini biliyorum üstelik biz antalya da yasıyoruz.Ama ilk kez gelecekler maksat sofra zengin görünsün
Rozelindacığın sanada şimdiden mutluluklar tebrikler inş hersey gönlünce olur.Nasıl heyecanlı oldugunu tahmın edebiliyorum.Çok mutlu olursun inş:46:

antalyadaysinzi bence corba kesin yapma
bol bol zeytinyagli meze yapin bence
havuc salatasi
zeytinyagli fasulye
kizartma
zeytinyagli barbunya olabilir
guzel yesil salata
amerikan salatasi olur
bir de mumkun oldugunca tabii sarmiksaksiz sogansiz yemekler hazirlamakta fayda var
bi an haydari yazasim geldi mesela ama olmaz :)

Back