Aminn inşallahInsallah şifa ile birbirine kavuşsun annesiyle bebişi. Zor ve uzun bir süreç olacaktır muhakkak ama sonu güzel olsun. Youtube'a Irem Güzey yazın, tesadüfen izlemiştim ve çok etkilenmiştim size de umut olsun.
Merhaba bende 5 mayısta 25 haftalık 700 gr bebek dünyaya getirdim Allah sizinde yardımcınız olsun bizimdeMerhaba, ablam geçtiğimiz perşembe gecesi 25 Haftalık 730 gram prematüre bir Bebek dünyaya getirdi. Doğumu neyin tetikledigini bilmiyoruz. Bu durumu yaşamış ve bebeği şu an sağlıklı bir şekilde yanında olan var mı? Desteğe ve bol duaya çok ihtiyacımız var.
Amin canım aminnn. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.Merhaba bende 5 mayısta 25 haftalık 700 gr bebek dünyaya getirdim Allah sizinde yardımcınız olsun bizimde
Bebeğinizin durumu nasıl? Bizimki hiç iyiye gitmiyor, damar yolu iltihabı olmuş solunum hariç tüm ilaçları kesmislerMerhaba bende 5 mayısta 25 haftalık 700 gr bebek dünyaya getirdim Allah sizinde yardımcınız olsun bizimde
Antibiyotik veriliyor mu ne diyor doktorlar? Benm bebeğim fakülteye tasındı cünkü pdası yani kalbindeki bir delik kapanmadı anjio yapılması gerekiyomus cok korku içindeyim bende.. yiyecek ekmekleri varsa yasayacaklar..Bebeğinizin durumu nasıl? Bizimki hiç iyiye gitmiyor, damar yolu iltihabı olmuş solunum hariç tüm ilaçları kesmisler
Antibiyotik vermiyormuş, sadece solunumu desteğini bırakmış, bu bebek yaşarsa hepimiz bir mucizeye tanıklık edeceğiz demiş açık açık. Sürekli havale geçiriyor ve tansiyonu düşüyor. Defalarca beyin kanamasi geçirdi. Doğru diyorsun, rabbim isterse yaşatacak...Antibiyotik veriliyor mu ne diyor doktorlar? Benm bebeğim fakülteye tasındı cünkü pdası yani kalbindeki bir delik kapanmadı anjio yapılması gerekiyomus cok korku içindeyim bende.. yiyecek ekmekleri varsa yasayacaklar..
O kadar acık acık konusurlarki hep zaten.. sizin için gözaydınlığı versib Rabbim eksiksiz noksansız evine gelsin sağlıcakla.. ilk bebeği miAntibiyotik vermiyormuş, sadece solunumu desteğini bırakmış, bu bebek yaşarsa hepimiz bir mucizeye tanıklık edeceğiz demiş açık açık. Sürekli havale geçiriyor ve tansiyonu düşüyor. Defalarca beyin kanamasi geçirdi. Doğru diyorsun, rabbim isterse yaşatacak...
Aminn sizinki de inşallah rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin. Evet ilk bebeğiO kadar acık acık konusurlarki hep zaten.. sizin için gözaydınlığı versib Rabbim eksiksiz noksansız evine gelsin sağlıcakla.. ilk bebeği mi
Amin Allah razı olsunAllahım tüm hasta yavrulara acil şifalar versin inşallah.
Evlatlarınızı sağlıkla evinize götürün inşallah.
Bugün bebeğim ameliyat oldu cok zordu o kapıda öyle beklemek Allahım imtihan etmesin evlatlarımızla yuvamızlaAminn sizinki de inşallah rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin. Evet ilk bebeği
Aminn canım aminnnnBugün bebeğim ameliyat oldu cok zordu o kapıda öyle beklemek Allahım imtihan etmesin evlatlarımızla yuvamızla
Biz kaybettikAminn canım aminnnn
Biz de bugün kaybettikBiz kaybettik
İnşaAllah Rabbim sizlerede sabır selamet versin sağlıcakla eksiksiz nasip etsin mutlulukla sevincle huzurla..Biz de bugün kaybettikRabbim sabir versin size de melek oldular sizi bekliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?