İnşallah Rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasn. Sizde yavrunuzu en kısa zamanda kucağınıza alırsınız dua ediyorum inan siz ve sizin gibi olanlar için. Elimden geleni yapıyorum inşallah Rabbim de zamanında nasip eder kucağımıza alırız vakti zamanı gelince. Allah hepimizin yardımcısı olsunşu an iyi bebeğim bende 24. haftaya girince ciğer geliştirici iğne olmuştum çok faydası var ciğerleri ii durumda solunum cihazından çıktı küvez içi takipte 4 5 haftaya kadar servise çııkacak inşallah erken doğum olmaz sizin çok zor beklemek onu öyle küvezde bırakmak çok küçükler
amin inşallah teşekkür ederimİnşallah Rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasn. Sizde yavrunuzu en kısa zamanda kucağınıza alırsınız dua ediyorum inan siz ve sizin gibi olanlar için. Elimden geleni yapıyorum inşallah Rabbim de zamanında nasip eder kucağımıza alırız vakti zamanı gelince. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağsalim kucağına alırsın inşallah canımBende doğum yaptım şimdi bebeğim yoğun bakımda tüm annelerden dua isteyelim inşallah sağlıkla çıksınlar evimize götürelim
amin inşallah allahın izniyle sağlıkla alıp götüreceğiz evimizeBende doğum yaptım şimdi bebeğim yoğun bakımda tüm annelerden dua isteyelim inşallah sağlıkla çıksınlar evimize götürelim
İnşallah canım dua edin yoğun bakımda bi sürü melek var dua bekleyen. Durumu iyi şimdilik umut var dio doktor dua ederek bekliyoruz bakalım canımSağsalim kucağına alırsın inşallah canım
Nasıl bebişin durumu iyi mi?
İnşallah canım dua edin yoğun bakımda bi sürü melek var dua bekleyen. Durumu iyi şimdilik umut var dio doktor dua ederek bekliyoruz bakalım canımSağsalim kucağına alırsın inşallah canım
Nasıl bebişin durumu iyi mi?
Aminn kardeşim inşallah Allah in izniyle. Dualarımızın hepsi tüm meleklere inşallahamin inşallah allahın izniyle sağlıkla alıp götüreceğiz evimize
amin hepimizin evladını allahım bağışlasın bizlere elimizden geleni yapıyoruz herzamanda yapacağız allahım hepimize sabır versinİnşallah herşey güzel gider sağlıkla kucağınıza alırsınız Oğlum 25 +2 de dünyaya geldi ikiz eşiydi kardeşi dayanamadı maalesef 92 gün kaldık küvezde kanguru terapisi yaptık göğsüme yatırıyordum her gittiğimde çok olaylar atlattı kanaması hidrosefalisi oldu bir ameliyat atlattı ama çok güçlü oluyorlar her zorluğun üstesinden Allah'ın yardımıyla geliyorlar şimdi düzeltilmiş iki yaşında savaşa devam ediyoruz eve geldiği ilk günden itibaren, cp teşhisi konuldu gelişim geriliği mevcut fizik tedavi görüyor emeklemeye ayakta durmaya başladı bunların yanında çok yakın bir arkadaşım da 25 haftalık Doğum yaptı bir kızı oldu şu an 1 yaşında ve tek sorunu kilo almaması gelişiminde bir sıkıntı yok maşallah herkesin sınavı farklı Allah utandırmadan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin bütün evlatları annelerine babalarına bağışlasın sağlıkla inşallah burada şifa bekleyen herkes derman bulur bebeklerini kucaklarına sağlıkla alır inşallah
Aynen canım çoook büyük hemde bu 2.sınavım bide tamamen çöktüm ciğerimde kor ateş yakıp kavuruyor öyle. Bi kez daha düşünmeye korkar oldum. Yine aynıları başıma gelecek diye. Bekliycem zaten bedenen ruhen toparlancm bi. Sonra Rabbim yine nasip eder acımızn yerini doldurur inş. Sanada üzüldüm canım kaderimiz ortakmış meğer. Ne kadar zaman geçse de ciğer acısı unutulmuyo. Her şer de bi hayır vat deyip avunuyorm. Rabbim seninde benim de bizim gibi olanların da kucağını boş bırakmasın. Acımızın yerini doldursun. Bol sabır versin kardeşimAnguskusu ( çokk çokk üzgünümm. Rabbim sabrını arttırsın inşallah çokk büyük bir acı. Yangınını yaşamış biri olarak biliyorum 26+3 te Doğum yaptım 13 gün yaşadı meleğimm. Acın tabiki geçmiyor ama alışacaksın zamanla benim 5.5 ay oldu her gün içim yanar aklımdan geçmedği tek bir gün yokk.
Canım çok çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşallah.Aynen canım çoook büyük hemde bu 2.sınavım bide tamamen çöktüm ciğerimde kor ateş yakıp kavuruyor öyle. Bi kez daha düşünmeye korkar oldum. Yine aynıları başıma gelecek diye. Bekliycem zaten bedenen ruhen toparlancm bi. Sonra Rabbim yine nasip eder acımızn yerini doldurur inş. Sanada üzüldüm canım kaderimiz ortakmış meğer. Ne kadar zaman geçse de ciğer acısı unutulmuyo. Her şer de bi hayır vat deyip avunuyorm. Rabbim seninde benim de bizim gibi olanların da kucağını boş bırakmasın. Acımızın yerini doldursun. Bol sabır versin kardeşim
Allah razı olsun kardeşim. Yaşamayn bilmiyor gerçekten. İnşallah bu sefer bebeğini hayırla kucağına alırsın canım. Bende de rahim ağzı yeterszlği vardı dikiş bile atıldı 1ay tuttu sadece geri açıldı. Enfeksiyon varmş bnde rahim açılmaları da ondan oluyormuş. Enfeskyn erken doğum riski oluyo. Şimdi enfeksiyon tedavisi görüyorum hayırlısı olsun bakalım. Rabbim acımızın yerini doldursn hepimizin innşşCanım çok çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşallah.
Ben de 22. haftada kaybetmiştim kızımı Mayıs ayında. Acısını bilirim. Benim şimdiki gebeliğimde 14. haftada dikildi rahim ağzı. Rahim ağzı yetmezliği mi var sende de erken doğumlarının nedeni bu olabilir. Allah bir daha göstermesin. Başın sağolsun tekrardan
Canım inşallah bi daha rabbim yaşatmaz bix tedbirlerimizi alıp tedavimizi olalım gerisini rabbimin takdiri. Sen bi kendini toparla hem fiziksel hem ruhsal iyi ol. Doktorunla görüş yapılması gereken tedbir amaçlı tahlil vs bişey varsa bu süreçte onlatı hallet canım. Ama önce bi kendini toparla acını yaşa içine de gömme. Ağlama diyeni dinleme içinden geldiği kadar ağla ağlaki acını yaşa daha çok toparlanırsın. İlk zamanlar ben en çok konuşmak isterdim benim gibi yaşayanlarla kk da bir sürü arkadaşla konuştum bir ben değilim gördüm sende konuşmak istersen burdayım ben. Allah yardımcın olsun inşallahAynen canım çoook büyük hemde bu 2.sınavım bide tamamen çöktüm ciğerimde kor ateş yakıp kavuruyor öyle. Bi kez daha düşünmeye korkar oldum. Yine aynıları başıma gelecek diye. Bekliycem zaten bedenen ruhen toparlancm bi. Sonra Rabbim yine nasip eder acımızn yerini doldurur inş. Sanada üzüldüm canım kaderimiz ortakmış meğer. Ne kadar zaman geçse de ciğer acısı unutulmuyo. Her şer de bi hayır vat deyip avunuyorm. Rabbim seninde benim de bizim gibi olanların da kucağını boş bırakmasın. Acımızın yerini doldursun. Bol sabır versin kardeşim
Canım inşallah bi daha rabbim yaşatmaz bix tedbirlerimizi alıp tedavimizi olalım gerisini rabbimin takdiri. Sen bi kendini toparla hem fiziksel hem ruhsal iyi ol. Doktorunla görüş yapılması gereken tedbir amaçlı tahlil vs bişey varsa bu süreçte onlatı hallet canım. Ama önce bi kendini toparla acını yaşa içine de gömme. Ağlama diyeni dinleme içinden geldiği kadar ağla ağlaki acını yaşa daha çok toparlanırsın. İlk zamanlar ben en çok konuşmak isterdim benim gibi yaşayanlarla kk da bir sürü arkadaşla konuştum bir ben değilim gördüm sende konuşmak istersen burdayım ben. Allah yardımcın olsun inşallah[/QUOT
@annecikk-16 Bende öyle yapcam canım bi toparlayım kendimi ara vercem biraz bedenen ruhen toparlanayım sonra eşimle iyi doktora görüncez tedavimize bakalım zamanla olur inş. Bide sezaryen oldum ki içim bi toparlansn. Çook istiyorum bi bebek görünce içim gidiyor Rabbim banada nasip et diyorm. İnşaallah kardeşim bizede nasip edecek elbet. Acımı yaşıyorum zaten hiç çıkmıyo içimden aklımdan hele ki gördüm ya meleğimi de kurban olsun annesi bal kızına kucağıma alamadan koklayamadan topraklara verdim minik meleğimi. Onlar orda bizi bekliyo canım cennet bahçesinde bizi bekleyecekler orda hep birlikte olcaz. Bu dünyada da kucağımızı boş bırakmasın. Seninde hiç yok bebeğin sanırım. Birbirimizi bırakmayalım canım destek olalım inşaallah gerçekten birileriyle konuşmak istiyo insan.
Canım inşallah bi daha rabbim yaşatmaz bix tedbirlerimizi alıp tedavimizi olalım gerisini rabbimin takdiri. Sen bi kendini toparla hem fiziksel hem ruhsal iyi ol. Doktorunla görüş yapılması gereken tedbir amaçlı tahlil vs bişey varsa bu süreçte onlatı hallet canım. Ama önce bi kendini toparla acını yaşa içine de gömme. Ağlama diyeni dinleme içinden geldiği kadar ağla ağlaki acını yaşa daha çok toparlanırsın. İlk zamanlar ben en çok konuşmak isterdim benim gibi yaşayanlarla kk da bir sürü arkadaşla konuştum bir ben değilim gördüm sende konuşmak istersen burdayım ben. Allah yardımcın olsun inşallah[/QUOT
@annecikk-16 Bende öyle yapcam canım bi toparlayım kendimi ara vercem biraz bedenen ruhen toparlanayım sonra eşimle iyi doktora görüncez tedavimize bakalım zamanla olur inş. Bide sezaryen oldum ki içim bi toparlansn. Çook istiyorum bi bebek görünce içim gidiyor Rabbim banada nasip et diyorm. İnşaallah kardeşim bizede nasip edecek elbet. Acımı yaşıyorum zaten hiç çıkmıyo içimden aklımdan hele ki gördüm ya meleğimi de kurban olsun annesi bal kızına kucağıma alamadan koklayamadan topraklara verdim minik meleğimi. Onlar orda bizi bekliyo canım cennet bahçesinde bizi bekleyecekler orda hep birlikte olcaz. Bu dünyada da kucağımızı boş bırakmasın. Seninde hiç yok bebeğin sanırım. Birbirimizi bırakmayalım canım destek olalım inşaallah gerçekten birileriyle konuşmak istiyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?