Premature Bebekler 25 haftalık doğum yapanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnşallah Rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasn. Sizde yavrunuzu en kısa zamanda kucağınıza alırsınız dua ediyorum inan siz ve sizin gibi olanlar için. Elimden geleni yapıyorum inşallah Rabbim de zamanında nasip eder kucağımıza alırız vakti zamanı gelince. Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin inşallah teşekkür ederim

Bende doğum yaptım şimdi bebeğim yoğun bakımda tüm annelerden dua isteyelim inşallah sağlıkla çıksınlar evimize götürelim

Sağsalim kucağına alırsın inşallah canım
Nasıl bebişin durumu iyi mi?
İnşallah canım dua edin yoğun bakımda bi sürü melek var dua bekleyen. Durumu iyi şimdilik umut var dio doktor dua ederek bekliyoruz bakalım canım

Sağsalim kucağına alırsın inşallah canım
Nasıl bebişin durumu iyi mi?
İnşallah canım dua edin yoğun bakımda bi sürü melek var dua bekleyen. Durumu iyi şimdilik umut var dio doktor dua ederek bekliyoruz bakalım canım

İnşallah herşey güzel gider sağlıkla kucağınıza alırsınız Oğlum 25 +2 de dünyaya geldi ikiz eşiydi kardeşi dayanamadı maalesef 92 gün kaldık küvezde kanguru terapisi yaptık göğsüme yatırıyordum her gittiğimde çok olaylar atlattı kanaması hidrosefalisi oldu bir ameliyat atlattı ama çok güçlü oluyorlar her zorluğun üstesinden Allah'ın yardımıyla geliyorlar şimdi düzeltilmiş iki yaşında savaşa devam ediyoruz eve geldiği ilk günden itibaren, cp teşhisi konuldu gelişim geriliği mevcut fizik tedavi görüyor emeklemeye ayakta durmaya başladı bunların yanında çok yakın bir arkadaşım da 25 haftalık Doğum yaptı bir kızı oldu şu an 1 yaşında ve tek sorunu kilo almaması gelişiminde bir sıkıntı yok maşallah herkesin sınavı farklı Allah utandırmadan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin bütün evlatları annelerine babalarına bağışlasın sağlıkla inşallah burada şifa bekleyen herkes derman bulur bebeklerini kucaklarına sağlıkla alır inşallah

amin hepimizin evladını allahım bağışlasın bizlere elimizden geleni yapıyoruz herzamanda yapacağız allahım hepimize sabır versin

Uzun vakit giremedim bebeğimi kaybettim. Rabbim sizlerinkini hayırla evine getirip kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğduğu gün geri öldü meleğim 1hafta yaşam savaşı verebildi. Şuan içim acıyo yüreğim daralıyo. Rabbim feraha kavuşturur inş. Nisan da da 20haftalık oğlumu kaybettim kızımda öyle inşallah Rabbim acımın yerini doldurur

Anguskusu ( çokk çokk üzgünümm. Rabbim sabrını arttırsın inşallah çokk büyük bir acı. Yangınını yaşamış biri olarak biliyorum 26+3 te Doğum yaptım 13 gün yaşadı meleğimm. Acın tabiki geçmiyor ama alışacaksın zamanla benim 5.5 ay oldu her gün içim yanar aklımdan geçmedği tek bir gün yokk.

Aynen canım çoook büyük hemde bu 2.sınavım bide tamamen çöktüm ciğerimde kor ateş yakıp kavuruyor öyle. Bi kez daha düşünmeye korkar oldum. Yine aynıları başıma gelecek diye. Bekliycem zaten bedenen ruhen toparlancm bi. Sonra Rabbim yine nasip eder acımızn yerini doldurur inş. Sanada üzüldüm canım kaderimiz ortakmış meğer. Ne kadar zaman geçse de ciğer acısı unutulmuyo. Her şer de bi hayır vat deyip avunuyorm. Rabbim seninde benim de bizim gibi olanların da kucağını boş bırakmasın. Acımızın yerini doldursun. Bol sabır versin kardeşim

Canım çok çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşallah.
Ben de 22. haftada kaybetmiştim kızımı Mayıs ayında. Acısını bilirim. Benim şimdiki gebeliğimde 14. haftada dikildi rahim ağzı. Rahim ağzı yetmezliği mi var sende de erken doğumlarının nedeni bu olabilir. Allah bir daha göstermesin. Başın sağolsun tekrardan

Allah razı olsun kardeşim. Yaşamayn bilmiyor gerçekten. İnşallah bu sefer bebeğini hayırla kucağına alırsın canım. Bende de rahim ağzı yeterszlği vardı dikiş bile atıldı 1ay tuttu sadece geri açıldı. Enfeksiyon varmş bnde rahim açılmaları da ondan oluyormuş. Enfeskyn erken doğum riski oluyo. Şimdi enfeksiyon tedavisi görüyorum hayırlısı olsun bakalım. Rabbim acımızın yerini doldursn hepimizin innşş

Canım inşallah bi daha rabbim yaşatmaz bix tedbirlerimizi alıp tedavimizi olalım gerisini rabbimin takdiri. Sen bi kendini toparla hem fiziksel hem ruhsal iyi ol. Doktorunla görüş yapılması gereken tedbir amaçlı tahlil vs bişey varsa bu süreçte onlatı hallet canım. Ama önce bi kendini toparla acını yaşa içine de gömme. Ağlama diyeni dinleme içinden geldiği kadar ağla ağlaki acını yaşa daha çok toparlanırsın. İlk zamanlar ben en çok konuşmak isterdim benim gibi yaşayanlarla kk da bir sürü arkadaşla konuştum bir ben değilim gördüm sende konuşmak istersen burdayım ben. Allah yardımcın olsun inşallah

Evet canım ilk bebeğimdi kaybettim. Çok savaştık kızımda bende çok uğraştık ama diyorum ki rabbim kendine yaratmış bizim meleklerimizi. Herkese de nasip olmaz biliyorum çok büyük bir mükafat onuda biliyorum ama annelik işte insan konduramıyor. Bugün 6 aylık olacaktı benim kızım. Acımın üstüne gidiyorum kız bebekler içimi çok acıyıyordu en yakınımda kuzenimin bebeği var bugün aldıö kucağıma ah dedim ya ahh benim miniğimde şimdi kucağımda olacaktı. Giydiricektim tütü eteklerini takacaktım kafasına bantını kokoş kokoş annesinin kucağında kuruşacaktı. İlk zamanlar nasıl geçecek zaman dedim ölürüm yaşayamam dedim ama öyle bi yaşanıyor ki işte. 3 ay geçsin hemen hamile kalayım dedim zor bekledim ama testler tahliller 6 ay oldu işte zaman geçiyor. Melek Anneleri olarak fenel kanımız geçmez denilen zaman çokk ama çokk çabuk geçiyor. Bu aralar çok duygusalım yine dokunsalar ağlayacak gibiyim ağzım çokk iyiyim derken yüreğim alev alev yine. Bi tek en yakınlarım anliyor gözümün içine baktıkları için bi tek onlar görüyor acımı.

kirmizidefter bende bi 6 ayı geçireyim de kuzum inşallah biraz toparlayım bende başlıycam tedavilerime. Enfeksiyon bi kuruşun şu sezaryen bi iyileşsin. Bana kalsa hemen şimdi ama oğlumdan 3ay sonra hamile kaldım kızıma herşey çok iyiydi 5.ayda rahim açılması oldu yine dikiş atıldı yine yok. Enfeksiyon sebep oluyo hep. Bende kucağıma aldıkça içim eriyor. Evin neşesi kuzum aile oluyosun. İnşallah kardeşim duama senide katıyorum tedavini tamamla Rabbim bi melek daha nasip etsin ömürlü sağlıklı zamanında kucağımıza alalım. Hayırlı haberleri birbirimize verelim inşallah. Birlikte gün sayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…