25 günlük bebek

biz hala uyku düzeni oluşturamadık bazen günde 2 saat uyuyor bazen de (bu genelde gaz için her türlü önlemi aldıktan sonra oluyor ) 12 saat falan uyuduğu oluyor.

benim bebeğim şu anda 2 aylık ve gaz için en güzeli geceleri duş aldırmak duş aldıktan sonra sab simplex damla veriyorum ve gece gazıını böyle çözdük gündüz de kolik bebekler için müzik dinletiyorum ana kucağında sallıyorum çok zorlarsa kanguruya koyup işlerimi öyle yapıyorum o zman benim hareketlerimden dolayı uyuyor

kizlar benm bebegmde iki aylik gunduzleri gogsumu alrken bi emiyo bi agliyo nolcak bilmem

ben de tam düzeldi derken yine gaz sorunu ortaya çıkıyor tam her önlemi alıyorum mutlu oluyor gülücükler atarken agu derken birden çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor tam 2 saat ne kucakta ne emzikle susturabiliyorum geceleri banyo yaptırıyordum rahatlıyordu dün gece banyodan sonra beni öldürdü bir daha yaptırmayacağım acıktı mı gazlandı mı bilmem sürekli beni uyandırdı mamaya da deli gibi saldırıyor miktarı aşmayayım diye bekletiyorum ama zor bela dayanıyor istediği sıklık ve miktarda versem anormal bir rakam ortaya çıkıyor çok içecek bu sefer sonra ilk oğlumdaki gibi diyetle falan uğraşmayayım

Hepimiz ayni sikayetten muzdaribiz benim bebegim 3 ayimiza dun girdik gaz problemimiz bitti cok sukur simdide kaka yapamior deliricem yeminle 2 haftadir 3er gun arayla fitil koyarak yaptiriyorum offff allahimoffff .uyku duzenimiz 40kindan sonra dyzeldi ama cok gazliydi lousaligimi bile bilemedim .gazli bebek ama cok emiyor hatirlatiyim rahatliyo bence emerken deli gibi saldiriyo memeye seybide bogazina kacmasi sut cabasii .ama her

bugün resmen delirdi oğlan hiçbir şey işe yaramadı 2 gündür ağla ağla sesi kısıldı gazını da çıkarıyor ama demek ki yetmiyor rahatlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…