- 25 Ocak 2011
- 331
- 5
- 118
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
bizimde sinop olucak galiba canım bakalım
nezamandır nişanlısın canım sen
tarihinimi yanlış yazdın sen bacım birdaha kontrol et istersen YADA BAK NAPALIM BEN SENİN YERİNE YAPAYIM BUNU SANADA LİNKİ GÖNDEREYİM SENDE PROFİL DÜZENLEDEN ÇİZELGEYE YAPIŞTIR BACIM OLURMU BÖYLE YAPALIM İSTER MİSİN?
ben 5 şubatta nişanlandım tatlım daha çok yeni yani
senin ne kadar oldu?
ay bacım olmazmı yaww yapıver gitsin ben anlamıyom ingilizceden
canım sen bilirsin ozaman bayram haftası konusunda ben şanslıyım çünkü akrabalarımın bayram dolayısıyla memlektine gelior hepsi burada olucak inşallah zaten o yüzden bayram haftasına aldık biz
neyse heşey hallolur sen takma kafana
bu gelinlik işine ne zaman bakmaya başlicaksın
hayırlısı olsun canım nikah a karar verdim en sonunda nikah sonrası 50 60 kısılık muzıklı dugun yemegı yapıcaz artık. gelınlık konusunda bakıyorum netten bı model begendım ama karar vermek ıcın erken denedıgım gelınlıklerde oldu bı gelınlıkcıde resımlerımı paylasırım. kadıkoyde gelınlık21 var model cesıtı cok sızde bı bakın derım. zaman hızlı gecıyo walla surda fazla bısey kalmadı heycan artıyo gıttıkce :18:
hay allah razı olsun bacım yaa
bende seviniyom 5 aya düştü diye
ay zaten say say bitmiyor ya
bi konu açtım canım kına gecesiyle ilgili bakarmısın orayada fikir lazım da
hayırlısı olsun canım nikah a karar verdim en sonunda nikah sonrası 50 60 kısılık muzıklı dugun yemegı yapıcaz artık. gelınlık konusunda bakıyorum netten bı model begendım ama karar vermek ıcın erken denedıgım gelınlıklerde oldu bı gelınlıkcıde resımlerımı paylasırım. kadıkoyde gelınlık21 var model cesıtı cok sızde bı bakın derım. zaman hızlı gecıyo walla surda fazla bısey kalmadı heycan artıyo gıttıkce :18:
o topiği bulamadım linkini gönderir misin?
restoranda falan galiba canım
olsun o da olur
denediklerini merak ediyorum canım yaa eklermisin lütfen
bende daha denemedim hiç gidipte ben eklerim de kimse gelmio benle yaaa naza çekti herkez kendinii
çok bişey kalmadı mı ay bana bir ömür gibi gelio yaa sürekli gözüm takvimlerde
bende gelinlikciye die cıkmamaıstın aslında nıanlımla sınamaya gıtık alısverır merkezınınde bı baktım gelınlıkcı ayy fılan dıyınce nısanlım hadı askım gırelım bı dedı ılk defa gelınlık gıydım denemek bıle olsa guzel bısı valaa:) sen nerde oturuyosun canım dugun nerde olacak senın? resım eklıyorum
teşekürler canım
ama sen başka modellere bakmaya devam et daha neler varr neler
çok yakışmış buarada
tesekkurler canım bu modellerı hıc hesapda yokken denedım. rendevumuz olmadıgı ıcın rıca ettık 3 model deneyebıldım canım daha bakıcam ozellıkle gelınlık21 e bakmak ıstıyorum enfes modeller var kınada da boyle hureem gıbı olmak ıstıyorum senın varmı aklında kına ıcın yoresel mı gıyeceksın yoksa normal abıye tarzımı . ben her ıkısınıde gıyım dıom :)
Dogum gunumde hepinize mutluluklar diliyorum rica etsem ayakkabinizin altina ismimi yazarmisiniz? ben bekarim dahalen :)
tesekkurler canım bu modellerı hıc hesapda yokken denedım. rendevumuz olmadıgı ıcın rıca ettık 3 model deneyebıldım canım daha bakıcam ozellıkle gelınlık21 e bakmak ıstıyorum enfes modeller var kınada da boyle hureem gıbı olmak ıstıyorum senın varmı aklında kına ıcın yoresel mı gıyeceksın yoksa normal abıye tarzımı . ben her ıkısınıde gıyım dıom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?