- Konu Sahibi Narinkizim
Merhaba arkadaslar 4 yas icin kislik kazak tarzı kiyafet ve 25-26 numara çizme Bot arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam
Benim ilanlarima bakin. 26 no kar botu var. Ayrica 4 yas icin kışlık kiyafetler de var.
benim ilanlarımda kaban babet hırka kışlık şort pantalon falan var bakabilirsin canım.....
Evet pembe kar botu olabilir bir de 5 yas grubu kiz cocuk grubundaki pembe kazak duruyor mü dün açtığınız ilanda da az giyilen esortman takimi CA nin pembe esortman alti triko kazak alabileceklerim arasında
pembe kazak dediğinia hello kitty olan mı? evet duruyor.
Eki Görüntüle 822551
eşofman takımını başka bir arkadaşa ayırdım canım.
Evet bu kar botu ne kadar di
kar botu 15 tl canım. 26 numara.
Peki C&a nin pembe alt pembe swet ,triko kazak ve kar botu ikramınız ne olur acaba![]()
Peki C&a nin pembe alt pembe swet ,triko kazak ve kar botu ikramınız ne olur acaba![]()
canım yarın sana göndereceklerim:
Eki Görüntüle 824136 Eki Görüntüle 824139 Eki Görüntüle 824140 Eki Görüntüle 824141 Eki Görüntüle 824142
Jaspe arkadasım cok tesekkur ediyorum urunler hemen geldi cok güzeller çizme yepyeni sanki hic giyilmemis esortman altlarına bayıldım emin ol verdigim paraya değdi umarım yeni alışverişlerde yine görüşürüz.![]()