2414 beta hcg ile vajinal ultrasonda kese görünmedi lütfen bu durumu yaşayan varsa yazsin

fragariaa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
514
222
103
Merhaba arkadaslar 10 temmuz pazartesi gunu aşılama oldum. Cuma günü 2 tane 19 mm lik ve 1 tane 13 mm lik yumurtam vardı. 24 unde beta hcg değerim 308 cıktı. 27 temmuz adet günümdü. Bugün yani 28 inde 2414 beta hcg ile doktorum keseyi göremedi vajinal yolla. Dış gebelik olmasindan şüpheleniyoruz. Adetim 1 gün gecikti ama beta hcg değerim yüksek. 4+3 sanırım haftam. Crinone jel kullanıyorum. Benim gibi olup sonradan kese görünen var mı

canm ihmal etme sık sık kontrol ettir ama stres de yapmamaya çalış belki cihazdan falan kaynaklıdır. benim 3075 ken vajinal bakıldı çok ufak göründü 4 mm falan. bir iki güne tekrar baktır inşaallah ozaman görünür. saglıkla..

Şimdi başka bi hastaneye geldik doktor baktı kese gördü diğer hastanede de görmüşlerdi ama kese olup olmadığını anlamadılar şekli bozuk falan dediler ama cihazda çok iyi gostermiyordu. Diğer doktor bu kese dedi tam yuvarlak değil ama böyle durum %20 sinde görülebilir dedi sonra şekli düzelebiliyor ama 2-3 gün sonra tekrar gel dedi. Ilk gittiğim doktor aradı yarın gel sonra pazar tekrar beta hcg ne baktir falan dedi kafam allak bullak psikolojim darmadagin oldu. Şimdi son gittiğim doktor kese bu düzelebilir dedi. Stres yapmaman lazım vs bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…