24 yıl özlemini çekti ama umudunu kaybetmedi meyvesini aldı sizlerede umut olsun

inanmış rüyacığım... ve başarmış ..once allahın izni sonra doktoru ve kendı azmı ile mucizesin eline almış...hala gözyaşlarını tutamıyor ya kıyamammmm

ayyy çok güzeldii..bebeğine kavuşmuş maaşallah.ALLAHIM bu mutluluğu banada bizede nasip et inşşşş...

rüyameleğim nasılsın ne yaptın biraz anlat

evet arkadasa katılıyorum cnm yaa sen neler yapyın yapıyorsun

ben senin yazılarını kk ya üye olmadan önce okuyordum sonra üye oldum odur budur seni takip etmeye çalıştım ama .....kaçırıdğım noktolar oldu ....ne durumdasın ???

gözyaşlarımı tutmadan izledim ve bir azmi öyküsüydü gerçek bir öykü,teşekkürler rüyameleğim,bu güzel şeyleri izleyince insanın inancı hiç bir zaman bitmiyor ,darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah :1hug:

rica ederim canım amin inşallah inşallah darısı hepimizin başına:Saruboceq:

a.s.

rüyameleğim nasılsın ne yaptın biraz anlat

canımsınız tabi anlatayım benim rahim çok şükür artık iyi doktorum bu kez umutlu gibi şuanda doğum kontrol hapı ve lucrine devam eğer bir aksilik olmazsa ki doktorum olmaz dedi inşallah ay sonu yada ay başı transferim gerçekleşecek geçen ay e2 hormonu yüksek diye iptal olmuştu hayırlısı inşallah bu ay iyi olacak herşey ve ben meleğime biraz daha yaklaşacağım.
siz nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin diye dualarıma.s.

cnm :1hug:allah yolunu açıketsin azmine sabrına en önemlisini umudunu yitirmemene hayranım cnm ....rabbim birdaha darlık yüzü göstermesin ve sana meleğini yada meleklerini versin.....a.s.bizleri sormuşsun ben hamdolsunki iyiyim hamileliğin verdiği sıkıntılarım tabiki var ama küçüklerim iyi ya benim yaşadığım sıkını hiç önemli değil...

rabbim herkese nasip etsin ben bekledim tedavi kapılarında dolaştım her yeni tedavi için bunda olacak dedim ama çok üzüldüğüm oldu bu yüzdende rabbim bütün tedavi için uğraşanlara kolaylık sabır ve doğru insanı çıkarsın karşısına:Saruboceq:

http://www.loxol.tv/view_video.php?viewkey=bb8a6346c058930f3cd2

http://www.umuttupbebek.com/lang_tr/general/gunluk.asp?id=1

umudu kaybetmeden yola devam edelim arkadaşlar sonunda meleklerimize kavuşmak varsa herşeye değer.a.s.

Videoları izlerken ağladım hiç bu kadar sevinmemiştim ve karnımda büyüyen bebeğimi düşündüm acaba bende kucağıma alacakmıyım bebeğimin doğum günü heralde benimde doğum günüm olur.Allah herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağolasın canım benim umut olmadan yaşanırmı hiç benim gibi herkesin umutları yeşil kalsın inşallah.
buarada sen ikizlere gebesin galıba çok sevindim senin adına rabbim sağlık sıhatle eliyle ayğıyla dünyaya gelmelerini nasip atsin inşallaha.s.

çok güzeldi tşk ler bende serederken agladım duygulandım rabbim bizede o günleri göstersin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…