- 20 Temmuz 2022
- 282
- 353
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
Merhaba ben 24 yaşındayım ama kendimi yaşıtlarıma göre yetersiz buluyorum. Fransızca öğretmenliği okudum bu sene bitti dereceyle mezun oldum kendimi geliştirdim bir de çift anadala başladım bu yüzden öğrenciliğim sürüyor hala devam ediyorum bu arada çift anadal bölümüm de ingilizce öğetmenliği. Aslında düşününce güzel bölümler iki tane yabanı dil biliyorum ama sorun şu ki hala okuyorum öğrenciyim. ingilizce öğretmenliği bitmedi. tahminimce 2 sene daha okuyacağım ama yaşıtlarıma bakıyorum çoktan atananlar iş bulanlar evlenenler çocuk yapanlar var bir de kendime bakıyorum hala öğrenciyim ve üzülüyorum 26 yaşında mı okulum bitecek... Ailemin de beklentileri var bir an önce çalış para kazan bize de faydan olsun diyorlar ama ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum. Aranızda benim gibi olanlar var mı? Bir de erkek arkadaşım var evlilik düşünüyoruz ben de okulum bitmeden istemiyorum tabii ki ama 2 sene fazla okumak artık yükmüş gibi geliyor. Okulum bitti diyelim bu sefer kpss nereye atanacağım bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık lütfen bir yol gösterin bana.