• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yaşında diş teli :D

19da taktırdım. şuan 20yim.
bir tanıdığımız evli çocuğu var erkek 35 yaşında taktırdı.
kuzenim 24-25 yaşında taktırdı.
yaş önemli değil

Selam hanımlar :) Biliyorum sizlerin derdi kadar dert değil benimki fakat sizlerin değerli görüşlerini almak istedim.Bu yaşıma kadar erteledim diş teli taktırmayı .Araya burun estetiği ameliyatı girdi onun tam olarak oturması derken geçti zaman :KK70: 20 yaşından sonra diş teli taktırdınız mı süreç nasıldı düzelme anlamında. Gerçi bu işler ne kadar erken yapılırsa düzelme süreci o kadar kısalıyor. Önceden kafama takmazdım hatta arkadaşlarım böyle daha sevimli falan diyorlar lakin dümdüz dişlerle gülmek nasıl bir şey bunu hayal edemiyorum:KK43: Bu konuda tecrübesi olanların yorumuna ihtiyacım var :)Teşekkür ederim şimdiden:) iyi günler diliyorum hepinize:)
Ortodonti uzmanında çalılıyorum anadolu yakasındaysan tavsiye ederim.gelecek ay banada takıcak 38 yaşındayım hiçbirşeyiçin gwç değil.50 yaşında hastamız bile var

Sakiz da cignedim kola da ictim bisey olmadi. Sadece zeytin erik gbi seylerin cekirdegini yemeden cikarmaniz gerekiyo bu da cok buyuk problem degil ilk bi ay ben cok zorlanmistim ama insan alisiyo yani rengarenk taktiriyodum ben

Selam hanımlar :) Biliyorum sizlerin derdi kadar dert değil benimki fakat sizlerin değerli görüşlerini almak istedim.Bu yaşıma kadar erteledim diş teli taktırmayı .Araya burun estetiği ameliyatı girdi onun tam olarak oturması derken geçti zaman :KK70: 20 yaşından sonra diş teli taktırdınız mı süreç nasıldı düzelme anlamında. Gerçi bu işler ne kadar erken yapılırsa düzelme süreci o kadar kısalıyor. Önceden kafama takmazdım hatta arkadaşlarım böyle daha sevimli falan diyorlar lakin dümdüz dişlerle gülmek nasıl bir şey bunu hayal edemiyorum:KK43: Bu konuda tecrübesi olanların yorumuna ihtiyacım var :)Teşekkür ederim şimdiden:) iyi günler diliyorum hepinize:)
bende 30 yasındayım 2 ay sonra bende taktırcam tel :) hic bişey icin gec degil 24 nekiiii

Back