- Konu Sahibi butterfly effect
Yaaa ben de arastiriyorum ama en az bir yil diyorlar 6 ay falan olsa taktircam.cok fazla.sorun yok zaten dislerim ben de kararsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lise ve ortaokulda dalga konusuydu Anladım aslında ne zaman hazır hissedilirse o zaman taktırılmalı.Bir arkadaşımla dalga geçildiği için okula gelmiyordu o zamanlarBende taktırmak istiyorum ama
Gerek olmadıgı soyluyorlar
Ayrıca dalga gecerler diye
Bende baya erteleyecegım galıba
senin demene göre olmuyor yalnız o :)Yaaa ben de arastiriyorum ama en az bir yil diyorlar 6 ay falan olsa taktircam.cok fazla.sorun yok zaten dislerim ben de kararsizim
umarım ...Eminim teller çıkınca çok güzel bir gülüşe sahip olacaksınız:)
Biliyorum maalesef bi doktor 1 yillik isin var demisti . baskasi daha farkli dedii o yuzden net bi zaman duyamadigim.icin kararsizimsenin demene göre olmuyor yalnız o :)
Ortodonti uzmanında çalılıyorum anadolu yakasındaysan tavsiye ederim.gelecek ay banada takıcak 38 yaşındayım hiçbirşeyiçin gwç değil.50 yaşında hastamız bile varSelam hanımlar :) Biliyorum sizlerin derdi kadar dert değil benimki fakat sizlerin değerli görüşlerini almak istedim.Bu yaşıma kadar erteledim diş teli taktırmayı .Araya burun estetiği ameliyatı girdi onun tam olarak oturması derken geçti zaman 20 yaşından sonra diş teli taktırdınız mı süreç nasıldı düzelme anlamında. Gerçi bu işler ne kadar erken yapılırsa düzelme süreci o kadar kısalıyor. Önceden kafama takmazdım hatta arkadaşlarım böyle daha sevimli falan diyorlar lakin dümdüz dişlerle gülmek nasıl bir şey bunu hayal edemiyorum Bu konuda tecrübesi olanların yorumuna ihtiyacım var :)Teşekkür ederim şimdiden:) iyi günler diliyorum hepinize:)
bende 30 yasındayım 2 ay sonra bende taktırcam tel :) hic bişey icin gec degil 24 nekiiiiSelam hanımlar :) Biliyorum sizlerin derdi kadar dert değil benimki fakat sizlerin değerli görüşlerini almak istedim.Bu yaşıma kadar erteledim diş teli taktırmayı .Araya burun estetiği ameliyatı girdi onun tam olarak oturması derken geçti zaman 20 yaşından sonra diş teli taktırdınız mı süreç nasıldı düzelme anlamında. Gerçi bu işler ne kadar erken yapılırsa düzelme süreci o kadar kısalıyor. Önceden kafama takmazdım hatta arkadaşlarım böyle daha sevimli falan diyorlar lakin dümdüz dişlerle gülmek nasıl bir şey bunu hayal edemiyorum Bu konuda tecrübesi olanların yorumuna ihtiyacım var :)Teşekkür ederim şimdiden:) iyi günler diliyorum hepinize:)
fayda eder.Peki 20 yaşından snra takılan damaklık fayda eder mi sizce? Damaklıklıkta yaş önemli mi?