24 yaşında diş teli :D

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
Selam hanımlar :) Biliyorum sizlerin derdi kadar dert değil benimki fakat sizlerin değerli görüşlerini almak istedim.Bu yaşıma kadar erteledim diş teli taktırmayı .Araya burun estetiği ameliyatı girdi onun tam olarak oturması derken geçti zaman 20 yaşından sonra diş teli taktırdınız mı süreç nasıldı düzelme anlamında. Gerçi bu işler ne kadar erken yapılırsa düzelme süreci o kadar kısalıyor. Önceden kafama takmazdım hatta arkadaşlarım böyle daha sevimli falan diyorlar lakin dümdüz dişlerle gülmek nasıl bir şey bunu hayal edemiyorum Bu konuda tecrübesi olanların yorumuna ihtiyacım var :)Teşekkür ederim şimdiden:) iyi günler diliyorum hepinize:)

Konu dis teli olunca hiç tutamam kendimi :)
Üniversite üçüncü sınıfta tel taktirmistim
Dördüncü sınıfın yıl başında bitti

Yasinizin önemi yok, sadece süreç biraz uzar o kadar
Önemli olan her şey bittiğinde mutlulukla gulumseyebilmek :)

Bu konuda istediğiniz kadar sohbet edebiliriz :)

Annem dişlerinin ayrılmaya başlaması nedeniyle 50sinden sonra taktı diş teli. Hem de bildiğimiz sabit yıldızlardan. 24 ne ki

Su lafi hic sevmem ama sizde bir full bakima girme modu sezdim ))
Dis teli bende takmistim ama 13 yasindaydim dediginiz gibi ne kadar erken olursa tedavi kemik cene yapisinin gencliginden oturu o derece kisa suruyormus, bide sanirim alt cene ust cene, tum disler bir kismi gibi faktorlerde sureyi etkiliyor.
Ama sureyi saymazsak alisma sureci biraz zor surekli birileri disleri sagdan solda baski yapiyor gibi bir his oluyordu. Sakiz cignemek soyla agzini kocaman acip isirarak sandvic yada durum yemek gibi yada elmayi herhangi birseyi isirarak yemek gibi luksunuz kalmiyo. En azindan benim zamanimda oyleydi. Yoksa tabiki 1-2 senelik cefa sonunda guzel bir sonuc elde ediyorsunuz. 23 cok genc bence hic sorun etmeyin derim. Haa bide 20 liklere baktirin tedaviye baslamadan once/ illaki doktorunuz bakacaktirda aklinizda bulunsun. Doktorlar biliyorlar hangi dis kalir hangisi cikar ve cenede kalabalik yapar.

hiç durma taktır kuzenim 30unda taktırdı, genelde 1 yıl içinde sonuç alınıyor. vakit kaybetme o gülüşün güzelliği için 40 yaşında bile olsan değer.

Çok teşekkür ederim :):) Şu an mutlu ettiniz beni.Peki o halde aklıma takılan şeyler olduğunda tekrar rahatsız edeceğim sizi:)

:):) Aslında aklımda bugüne kadar sadece sorunlu burnumu düzeltmek vardı dişlerim gözüme hiç batmıyordu ama zamanla insanın psikolojisini etkiliyor sanırım:) Full bakım lafınıza güldüm:) Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Peki 20 dileri unutmayacağım:) iyi günler diliyorum:)

Bende taktırmak istiyorum ama
Gerek olmadıgı soyluyorlar
Ayrıca dalga gecerler diye
Bende baya erteleyecegım galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…