- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Çok teşekkür ederim :):) Şu an mutlu ettiniz beni.Peki o halde aklıma takılan şeyler olduğunda tekrar rahatsız edeceğim sizi:)Konu dis teli olunca hiç tutamam kendimi :)
Üniversite üçüncü sınıfta tel taktirmistim
Dördüncü sınıfın yıl başında bitti
Yasinizin önemi yok, sadece süreç biraz uzar o kadar
Önemli olan her şey bittiğinde mutlulukla gulumseyebilmek :)
Bu konuda istediğiniz kadar sohbet edebiliriz :)
kola içmiyorum:) zaten sakız çiğnemeyi de sevmem:)Kola içmekten,sakız çiğnemekten vazgeçebilirsen bence taktır
Çok teşekkür ederim :):) Şu an mutlu ettiniz beni.Peki o halde aklıma takılan şeyler olduğunda tekrar rahatsız edeceğim sizi:)
kola içmiyorum:) zaten sakız çiğnemeyi de sevmem:)
:):) Aslında aklımda bugüne kadar sadece sorunlu burnumu düzeltmek vardı dişlerim gözüme hiç batmıyordu ama zamanla insanın psikolojisini etkiliyor sanırım:) Full bakım lafınıza güldüm:) Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Peki 20 dileri unutmayacağım:) iyi günler diliyorum:)Su lafi hic sevmem ama sizde bir full bakima girme modu sezdim))
Dis teli bende takmistim ama 13 yasindaydim dediginiz gibi ne kadar erken olursa tedavi kemik cene yapisinin gencliginden oturu o derece kisa suruyormus, bide sanirim alt cene ust cene, tum disler bir kismi gibi faktorlerde sureyi etkiliyor.
Ama sureyi saymazsak alisma sureci biraz zor surekli birileri disleri sagdan solda baski yapiyor gibi bir his oluyordu. Sakiz cignemek soyla agzini kocaman acip isirarak sandvic yada durum yemek gibi yada elmayi herhangi birseyi isirarak yemek gibi luksunuz kalmiyo. En azindan benim zamanimda oyleydi. Yoksa tabiki 1-2 senelik cefa sonunda guzel bir sonuc elde ediyorsunuz. 23 cok genc bence hic sorun etmeyin derim. Haa bide 20 liklere baktirin tedaviye baslamadan once/ illaki doktorunuz bakacaktirda aklinizda bulunsun. Doktorlar biliyorlar hangi dis kalir hangisi cikar ve cenede kalabalik yapar.
Müthiş bir etki olmuş desenize:) Anladım o zaman benim için de geç değil:) teşekkürler iyi günler diliyorum:)Ben de 24 yas civari taktirmistim.
Bana en buyuk faydasi kilo verdirmek oldu. En az 8 kilo verdirdi bana.
Hmm bir yıl makul bir süre bana göre:) Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için:) iyi günlerhiç durma taktır kuzenim 30unda taktırdı, genelde 1 yıl içinde sonuç alınıyor. vakit kaybetme o gülüşün güzelliği için 40 yaşında bile olsan değer.
O zaman hiç geç kalmış sayılmam:)Valla benim arkadaşım 35 yaşında taktırdı inci gibi oldu, sende yaptır canm
Anladım:) Yorumunuz cesaret verdi sağolun iyi günler dilerim:)Annem dişlerinin ayrılmaya başlaması nedeniyle 50sinden sonra taktı diş teli. Hem de bildiğimiz sabit yıldızlardan. 24 ne ki
Eminim teller çıkınca çok güzel bir gülüşe sahip olacaksınız:)29 yaşındayım diş telim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?