- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Anne babanız haklılar. Forumda daha önce annenizin vefat ettiğini; eski sevgiliniz sizi affetsin, size dönsün diye yurtdışına gideceğinizi söylemişliğiniz var.Kızlar ben 24 yaşındayım.Annem ve babam yıllardır baskıcıydı fakat bu sene iyice abarttılar.Kaç senelik kız arkadaşlarımla görüşemiyorum buluşmak için yalan söylediğimde dürüst ol izin verelim diyip genede vermiyorlar.İş hayatım vardı kafam dağılıyordu fakat işten çıktım bazı sebeplerden ve iyice üzerime gelmeye başladılar artık dayanamıyorum intihar etsem kurtulurum diyorum yoruldum evden kaçmayı bile düşünüyorum arkadaşımın hafta sonu doğum günü sırf tanımadıklarımda olcak diye izin vermediler.Ne yapmalıyım?
Annen ölmemiş miydi kız senin ayaklı yalan makinesi. Burda hiç tanımadığın forumdaki insanlara bile ayak üstü 500 yalan atıyosun ve bunların içinde bu kadar hassas konular da var. Sana niye güvensinler ki?+ olarak annemden sürekli hakaret alıyorum geber keşke ölsen orspu tarzında
Annem vefat etti yoğun bakımdaydı 4 gün gitmedim zaten 1.5 aydır çalışıyordum gitmeyi düşünmüyorum böyle bir istifa hakkım var mı?
Senin annen de iş yokmuş, minimum iletişim kur ve mümkün olduğunca iş bulmaya çalış+ olarak annemden sürekli hakaret alıyorum geber keşke ölsen orspu tarzında
AaaaağğğAnnen ölmemiş miydi kız senin ayaklı yalan makinesi. Burda hiç tanımadığın forumdaki insanlara bile ayak üstü 500 yalan atıyosun ve bunların içinde bu kadar hassas konular da var. Sana niye güvensinler ki?
O zaman annesi babası iyi yapıyormuşAnnen ölmemiş miydi kız senin ayaklı yalan makinesi. Burda hiç tanımadığın forumdaki insanlara bile ayak üstü 500 yalan atıyosun ve bunların içinde bu kadar hassas konular da var. Sana niye güvensinler ki?
Bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum. Iyi para kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde durmak dışında hiçbir şey yapamazsınız. Ufak değişiklikler gösterebilirler ama sizin hayalinizdeki anne babaya dönüşme ihtimalleri sıfır.Kızlar ben 24 yaşındayım.Annem ve babam yıllardır baskıcıydı fakat bu sene iyice abarttılar.Kaç senelik kız arkadaşlarımla görüşemiyorum buluşmak için yalan söylediğimde dürüst ol izin verelim diyip genede vermiyorlar.İş hayatım vardı kafam dağılıyordu fakat işten çıktım bazı sebeplerden ve iyice üzerime gelmeye başladılar artık dayanamıyorum intihar etsem kurtulurum diyorum yoruldum evden kaçmayı bile düşünüyorum arkadaşımın hafta sonu doğum günü sırf tanımadıklarımda olcak diye izin vermediler.Ne yapmalıyım?
Yuh. İş bulun ayrılın evden. Yanlısnevlilik yapar insan bu aile ile. O hatalarınyapmayınKızlar ben 24 yaşındayım.Annem ve babam yıllardır baskıcıydı fakat bu sene iyice abarttılar.Kaç senelik kız arkadaşlarımla görüşemiyorum buluşmak için yalan söylediğimde dürüst ol izin verelim diyip genede vermiyorlar.İş hayatım vardı kafam dağılıyordu fakat işten çıktım bazı sebeplerden ve iyice üzerime gelmeye başladılar artık dayanamıyorum intihar etsem kurtulurum diyorum yoruldum evden kaçmayı bile düşünüyorum arkadaşımın hafta sonu doğum günü sırf tanımadıklarımda olcak diye izin vermediler.Ne yapmalıyım?
Rahmetli belki ruhlar aleminden kufur edip yasak koyuyordur. Siz de hemen yalanci diyorsunuzAnnen ölmemiş miydi kız senin ayaklı yalan makinesi. Burda hiç tanımadığın forumdaki insanlara bile ayak üstü 500 yalan atıyosun ve bunların içinde bu kadar hassas konular da var. Sana niye güvensinler ki?
Bu aile varken o çocugu babasız nasıl doğuracaksın?Kızlar ben 24 yaşındayım.Annem ve babam yıllardır baskıcıydı fakat bu sene iyice abarttılar.Kaç senelik kız arkadaşlarımla görüşemiyorum buluşmak için yalan söylediğimde dürüst ol izin verelim diyip genede vermiyorlar.İş hayatım vardı kafam dağılıyordu fakat işten çıktım bazı sebeplerden ve iyice üzerime gelmeye başladılar artık dayanamıyorum intihar etsem kurtulurum diyorum yoruldum evden kaçmayı bile düşünüyorum arkadaşımın hafta sonu doğum günü sırf tanımadıklarımda olcak diye izin vermediler.Ne yapmalıyım?
Böyle ailelerin kızları böyle yalancı oluyor; çünkü nefes almak, azıcık gezmek için bile kıza nasıl baskı yapmışlar. Kız yalancı ise kabahat ailenin, kimse kusura bakmasın.Annen ölmemiş miydi kız senin ayaklı yalan makinesi. Burda hiç tanımadığın forumdaki insanlara bile ayak üstü 500 yalan atıyosun ve bunların içinde bu kadar hassas konular da var. Sana niye güvensinler ki?
Bazı çocuklara baskı uygulanması ve ailelerinin kısıtlamaları gerektiğini düşünüyorum. Her çocuk aklı başında değil ve başını belaya sokabiliyorlar. Bunu çok acı bir şekilde şu an tecrübe ediyorum. Ayrıca konu sahibi sadece ailesine yalan söylemiyor. Çok yalancı bir insan. Eski sevgilisi geri dönsün diye hamileyim yalanı da atıyor. İsyerinden ihbar süresini beklemeden ayrılmak için annesinin öldüğü yalanını atıyor falan. Bu yalanların ailesinin baskıcılığıyla bir alakası yok.Böyle ailelerin kızları böyle yalancı oluyor; çünkü nefes almak, azıcık gezmek için bile kıza nasıl baskı yapmışlar. Kız yalancı ise kabahat ailenin, kimse kusura bakmasın.
Yalan ağzına yuva yapmış artık, kazısan izi kalacak çıkmayacak.Bazı çocuklara baskı uygulanması ve ailelerinin kısıtlamaları gerektiğini düşünüyorum. Her çocuk aklı başında değil ve başını belaya sokabiliyorlar. Bunu çok acı bir şekilde şu an tecrübe ediyorum. Ayrıca konu sahibi sadece ailesine yalan söylemiyor. Çok yalancı bir insan. Eski sevgilisi geri dönsün diye hamileyim yalanı da atıyor. İsyerinden ihbar süresini beklemeden ayrılmak için annesinin öldüğü yalanını atıyor falan. Bu yalanların ailesinin baskıcılığıyla bir alakası yok.
hamileyim diye konusu varBöyle ailelerin kızları böyle yalancı oluyor; çünkü nefes almak, azıcık gezmek için bile kıza nasıl baskı yapmışlar. Kız yalancı ise kabahat ailenin, kimse kusura bakmasın.