Okurken bile yoruldum. Ben zamanı yettiriyorum çünkü çok fazla isim yok
Çalıştığım zaman 8.30da kalkar giyinir yürür 9da işte olurdum. Çay içer maillere falan bakardim bir şey var mı yapılması gereken. 10 gibi kahvaltı hazırlardım kendime, tost domates falan, masada yerdim. 1 gibi yemek yerdim, arada goygoy falan, 6da çıkıp yarım saat yolla eşle dostla buluşur,turist falan gezdirir, tiyatroya gider, 11.30 gibi eve gelir, ailemle ve internetle takılır , duş alır ,gece 1 gibi yatardim. Bir iş çıkışı iki ayrı evente gittiğim ya da iki ayrı arkadaşla bulustugum bile olurdu. En fazla eve geç kalırdım.
Ah bekarlık ah bekarlık. Seni nasıl bırakacağım,canımın içi

Konu sahibi, size de tek yorumum eşe biraz sorumluluk vermeniz. Ya da kreşi tam gün yapmanız. Zaten yarım ile tamgun arasında fark çok değildir, benim arkadaşım geçen sene yarım gün verecekti, aradaki farkın çok az olduğunu görünce bari akşama kadar kalsın dedi, tam gün bıraktı:)
Hem sizin oglenleriniz rahat eder hem anneniZ. Öğle molasıni o kadar uzun kullanabiliyorsaniz ve evinize çok yakınsa işiniz molada eve geçin, yemek işini falan kolaylayin,bir çay koyun dinlenin:)ooooh kimse yok, mis gibi ev:) benim eski iş yerimde 1 tam saat mola kullanmamiz göze batardi, sadece ramazanda bir saat tam kullanırdık mescitte uyuyanlar falan olur diye. O zamanlar eve gelirdim,zaten çok yakın. Uzatirdim ayaklarımi...cok güzel olurdu:) bazen civardaki komşu arkadaşlarıma giderdim, ise bir donerdim sanki gün yeni başlıyor,öyle bir enerji.
Sana tavsiye edebilirim.
Çocuğu tam gün verip molalarinda ufak tefek işleri halledip dinlenirsen sana daha çok enerji kalabilir