• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 Ocak opu ve 2 yumurta

yesil_zeytinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2025
2
0
1
38
39 yaşındayım 5 yıllık evliyim
Benim sürecim 2024 Kasımda başladı aslında çok sıkı bir sağlıklı beslenme programı (doktor kontrolünde) takviyeler ek besinler aklınıza ne gelirse.
16 ocakta ise tüp bebeğe başladık ilk kontrolde 8 tane yumurtam vardı gelişmesi için ilaçlara başladık her kontrolde yumurtalar eksiliyordu moral olarak çok kötüydüm..
24 Ocak’ta dün 2 yumurtam toplandı bugun ise haber verecekler durumunu.
Opu günü erkekten alınan örnek önemli tabi ama bizde o durumda aksilik oldu perhizi bozuldu. Sperm örneği 5 saatlik bir sperm birikmesi ile verildi.
Yumurtalarımın eksikliği sperm örneğimizin eksikliği canım çok sıkılıyor. 😔
Allah hepimize yardım etsin..

39 yaşındayım 5 yıllık evliyim
Benim sürecim 2024 Kasımda başladı aslında çok sıkı bir sağlıklı beslenme programı (doktor kontrolünde) takviyeler ek besinler aklınıza ne gelirse.
16 ocakta ise tüp bebeğe başladık ilk kontrolde 8 tane yumurtam vardı gelişmesi için ilaçlara başladık her kontrolde yumurtalar eksiliyordu moral olarak çok kötüydüm..
24 Ocak’ta dün 2 yumurtam toplandı bugun ise haber verecekler durumunu.
Opu günü erkekten alınan örnek önemli tabi ama bizde o durumda aksilik oldu perhizi bozuldu. Sperm örneği 5 saatlik bir sperm birikmesi ile verildi.
Yumurtalarımın eksikliği sperm örneğimizin eksikliği canım çok sıkılıyor. 😔
Allah hepimize yardım etsin..
Perhizi opu günü nasıl bozdunuz 🤔 Embriyolog tabi bakar karar verir 5 saatlik çıkan sperm yoğunluğuna ve miktarına ama 2 yumurtada kötü değil.

Perhizi opu günü nasıl bozdunuz 🤔 Embriyolog tabi bakar karar verir 5 saatlik çıkan sperm yoğunluğuna ve miktarına ama 2 yumurtada kötü d
Perhizi opu günü nasıl bozdunuz 🤔 Embriyolog tabi bakar karar verir 5 saatlik çıkan sperm yoğunluğuna ve miktarına ama 2 yumurtada kötü değil.
Biz kadınlar ayrı ektileniyoruz erkekler ayrı onlarında psikolojisi bozuluyor.. Uykusunda olmuş 15 lik ergenler gibi..
Moral bozmamaya çalıştık tabi ama olmuyor işte doktorumuzda yapacak birşey yok dedi..

Back