- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
siz baya yumurtlamışsınızHmm atıyorum şimdi fotoyu
Haftaya doktora gittiğimde kontrol ettiririm olmazsa
İlk kez yumurtlamayı hissettim bende ağrı oluştu çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz baya yumurtlamışsınızHmm atıyorum şimdi fotoyu
Haftaya doktora gittiğimde kontrol ettiririm olmazsa
İlk kez yumurtlamayı hissettim bende ağrı oluştu çünkü
Ah yaaEvet cok sacma ama kacirdim benim doktorum uzakta burda ultrasona girip wpda doktora yolluyorum resmini o yazmis bugun 23 00da iyne yaptir ben gorunce cok gecti o gun baska bi sehre tasinmistik telastan unutmusum telefonu kontrol etmeyi
Ortası yok valla bizim yumurtalar çok haylazbenim bundan daha da koyu çıkmıştı zaten muhtemelen sonraki reglimde atmaya çalışmıştım. dengesi yok ya çok büyüyor ya da hiç
Hemde baya büyüksiz baya yumurtlamışsınız
inşallah canım bende adetimi bekliyorum 2 gün kaldı olursam artık doktor yolu gözüküyorHemde baya büyük
Artık her ay umutla beklemekten regl olmaktan psikolojim bozuldu cidden
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Kür mür hepsini sırayla uyguluyorum benimde bu ay olmazsa aşılama düşüncem artıkinşallah canım bende adetimi bekliyorum 2 gün kaldı olursam artık doktor yolu gözüküyor
bende bu ay aşılama için başvurucam devlet hastanesine ümraniyede ibrahim kale diye bir doktor var çok sonuç alan olmuşKür mür hepsini sırayla uyguluyorum benimde bu ay olmazsa aşılama düşüncem artık
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinbende bu ay aşılama için başvurucam devlet hastanesine ümraniyede ibrahim kale diye bir doktor var çok sonuç alan olmuş
aynen öyle canımHadi hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
Benimde yumurtam 24 mm oluyo neden çatlamıyor anlamıyorum çatlatma iğnesi hiç yapmadım kiste çevirir mi o konuda bilginiz var mı18 ile 24 mm arası çatlamaya hazır 25 ve yukarısı kiste dönüşme veya rahimden regl ile atılma diye okudum da araştırıp
Kafam karıştı yine de Allah nasip ederse olur tabi ama umut arıyorum sanırım bende
ben ovulasyon testi kullandım orda gördüm çatlamayıBenimde yumurtam 24 mm oluyo neden çatlamıyor anlamıyorum çatlatma iğnesi hiç yapmadım kiste çevirir mi o konuda bilginiz var mı
Hem doktorumla hemde ovulasyon testiyle takip ettim. Doktorum yumurtaların hem sağda hemde solda çok güzel büyüyorlar dedi. Geçen aydan kalan 2 kistim varmış onlarda kendiliğinden geçer basit bir şey dedi. Yumurtam çatlıyor mu diye bakmadı hormon değerlerim normal çıkınca 1 yıl deneyin sonra gelin dedi. Bir yumurta neden çatlamaz ki anlamıyorumben ovulasyon testi kullandım orda gördüm çatlamayı
siz ovulasyonla mı takip ediyorsunuz?
iğne falan hiç kullanmadım bilgim yok malesef
doktora danışın en iyisi
Sanırım yumurta çatlamadığı zaman kist oluşuyormuşHem doktorumla hemde ovulasyon testiyle takip ettim. Doktorum yumurtaların hem sağda hemde solda çok güzel büyüyorlar dedi. Geçen aydan kalan 2 kistim varmış onlarda kendiliğinden geçer basit bir şey dedi. Yumurtam çatlıyor mu diye bakmadı hormon değerlerim normal çıkınca 1 yıl deneyin sonra gelin dedi. Bir yumurta neden çatlamaz ki anlamıyorum
Merhabalar aradan seneler geçmiş ancak durumunuzu merak ettim tutmuş muydu ????Kızlar bugün doktora gittim tam da yumurtlama günüm bugün
Yumurtam 24 mm
Doktor dedi baya büyümüş sen yine de değerlendir değerlerin iyi ama bu ay çok umutlanmayalım yine de dedi çünkü fazla büyükmüş
Şu an yumurta büyütme veya çatlatmayla ilgili bi ilaç kullanmıyorum sizce bu yumurtadan gebelik oluşma şansı var mı? Buna benzer şeyler yaşayan duyan oldu mu ona göre kendimi diğer aya odaklycam bu aydan ümidimi kesip