Gebeliğe Hazırlık 24 mm yumurta?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.743
Kızlar bugün doktora gittim tam da yumurtlama günüm bugün
Yumurtam 24 mm
Doktor dedi baya büyümüş sen yine de değerlendir değerlerin iyi ama bu ay çok umutlanmayalım yine de dedi çünkü fazla büyükmüş
Şu an yumurta büyütme veya çatlatmayla ilgili bi ilaç kullanmıyorum sizce bu yumurtadan gebelik oluşma şansı var mı? Buna benzer şeyler yaşayan duyan oldu mu ona göre kendimi diğer aya odaklycam bu aydan ümidimi kesip :hasta:

22den sonrası kiste yol alır. Ama reglle de atılır genelde. Nasipse olabilir yine de. 🤗

22den sonrası kiste yol alır. Ama reglle de atılır genelde. Nasipse olabilir yine de. 🤗
18 ile 24 mm arası çatlamaya hazır 25 ve yukarısı kiste dönüşme veya rahimden regl ile atılma diye okudum da araştırıp
Kafam karıştı yine de Allah nasip ederse olur tabi ama umut arıyorum sanırım bende🙈

18 ile 24 mm arası çatlamaya hazır 25 ve yukarısı kiste dönüşme veya rahimden regl ile atılma diye okudum da araştırıp
Kafam karıştı yine de Allah nasip ederse olur tabi ama umut arıyorum sanırım bende🙈
1 mm de yanılma payı olsun canım 🤣 25 değil diye de küçük diyemeyiz🤗

canım kistte olabilir çatlayadabilir hayırlısı olsun
İnşallah canım
Ovulasyon testi kullanıyorum genelde 1 gün yumurtlamaysa diğer gün silikleşiyor doktor kistten bahsetmedi folik asit verdi bakalım hayırlısı

İnşallah canım
Ovulasyon testi kullanıyorum genelde 1 gün yumurtlamaysa diğer gün silikleşiyor doktor kistten bahsetmedi folik asit verdi bakalım hayırlısı
bende bir keresinde klomen kullanmıştım boyutu 24 mm aynıydı iğneye gerek yok kendi çatlar dedi 2 gün bekledim ovülasyonla baktım çatlama olmadı adete yakın gidip 21.günü progestan ölçümü için yumurtlama olmamış kist olmuştu malesef bir daha da o doktora gitmedim

bende bir keresinde klomen kullanmıştım boyutu 24 mm aynıydı iğneye gerek yok kendi çatlar dedi 2 gün bekledim ovülasyonla baktım çatlama olmadı adete yakın gidip 21.günü progestan ölçümü için yumurtlama olmamış kist olmuştu malesef bir daha da o doktora gitmedim
Gerçekten doktor işi şans meselesi ya :/

Gecen ay benimde yumurta 24mm olmustu catlatma iynesinin gununu kacirdim yaptiramadim. Gecen aya kadar asla 12mmden buyuk olmamisti. Bu ay geciktim test once silik sonra neqatif oldu. Kist olurmu acaba??

Yumurtam 24 mm
Doktor dedi baya büyümüş sen yine de değerlendir değerlerin iyi ama bu ay çok umutlanmayalım yine de dedi çünkü fazla büyükmüş
Şu an yumurta büyütme veya çatlatmayla ilgili bi ilaç kullanmıyorum sizce bu yumurtadan gebelik oluşma şansı var mı? Buna benzer şeyler yaşayan duyan oldu mu ona göre kendimi diğer aya odaklycam bu aydan ümidimi kesip :hasta:
merhaba, ovülasyon yapıyorum demişsiniz 24 mm iken nasıl gözüktü ?

Gecen ay benimde yumurta 24mm olmustu catlatma iynesinin gununu kacirdim yaptiramadim. Gecen aya kadar asla 12mmden buyuk olmamisti. Bu ay geciktim test once silik sonra neqatif oldu. Kist olurmu acaba??
Kist olunca regl gecikiyormuş sanırım
İğnenin gününü nasıl kaçırdınız ne zaman yapılmalıymış
Gerçi ben şu an iğne kullanmıyorum daha

merhaba, ovülasyon yapıyorum demişsiniz 24 mm iken nasıl gözüktü ?
Doktor randevum vardı onda kameralı çubukla baktı o şekilde gördü ama ovulasyonum ilk kez bu kadar koyu çıktı

Doktor randevum vardı onda kameralı çubukla baktı o şekilde gördü ama ovulasyonum ilk kez bu kadar koyu çıktı

fotosu var mı ovülasyon testinin ? sormamdaki sebep benim de kiste döndüğünü düşündüğüm bazı aylarda koyu oluyordu.

fotosu var mı ovülasyon testinin ? sormamdaki sebep benim de kiste döndüğünü düşündüğüm bazı aylarda koyu oluyordu.
Hmm atıyorum şimdi fotoyu
Haftaya doktora gittiğimde kontrol ettiririm olmazsa
İlk kez yumurtlamayı hissettim bende ağrı oluştu çünkü

Eklentiler

• 20210223_134852.jpg
    20210223_134852.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 202
Yumurtam 24 mm
Ben asilama oldum ilaç ile yumurta geliştirdik yumurtam 29 mm di vede asilamam tuttu doktorum hatta yumurta gayet iyi gelişmiş tek yumurta ikizi de tutabilir demişti ama tek bebek var kesede

Ben asilama oldum ilaç ile yumurta geliştirdik yumurtam 29 mm di vede asilamam tuttu doktorum hatta yumurta gayet iyi gelişmiş tek yumurta ikizi de tutabilir demişti ama tek bebek var kesede
Aşılamada normaldir belki hani müdahele var diye
Normal yolla düşünenlere 24 25 çok büyümüş oluyormuş sanırım

Kist olunca regl gecikiyormuş sanırım
İğnenin gününü nasıl kaçırdınız ne zaman yapılmalıymış
Gerçi ben şu an iğne kullanmıyorum daha
Evet cok sacma ama kacirdim benim doktorum uzakta burda ultrasona girip wpda doktora yolluyorum resmini o yazmis bugun 23 00da iyne yaptir ben gorunce cok gecti o gun baska bi sehre tasinmistik telastan unutmusum telefonu kontrol etmeyi

Hmm atıyorum şimdi fotoyu
Haftaya doktora gittiğimde kontrol ettiririm olmazsa
İlk kez yumurtlamayı hissettim bende ağrı oluştu çünkü
benim bundan daha da koyu çıkmıştı 🤭 zaten muhtemelen sonraki reglimde atmaya çalışmıştım. dengesi yok ya çok büyüyor ya da hiç 🤷🏻‍♀️

X