- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Yok bugune ait degil, genelde hep ayni bi yademim bi obide liva vardı ne oldu ona .onu ben yazdıydım ayol günahını alma bibi nin
herkesin günahı kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bugune ait degil, genelde hep ayni bi yademim bi obide liva vardı ne oldu ona .onu ben yazdıydım ayol günahını alma bibi nin
herkesin günahı kendine
Allah Biz yanlissak bizi, onlar yanlissa onlari dogru yola cevirsin.
Yol onun iz onun gerisi hep angarya,
Yuz ustu cok surundun ayaga kalk Sakarya ...der merhum NFK ile veda ederim.
Kiz gunahin boynuma gel sen su oy isini bidaaa dusunYok bugune ait degil, genelde hep ayni bi yademim bi obide liva vardı ne oldu ona .
Bir daha dinleyin korumasi icin aramış....
Sokaklarda uzunlamasına yatsaydık hesabınız doğru olurdu. Ama bilmem cok katli binalarda üst üste yaşadığımız için çok da makul değil 35 milyon..Okumayın efendim okumayın, okuyup ne yapacaksınız zaten...
Devam edin hayaller hayaller...
Ve dediğiniz gibi 4 milyon 203 bin 26 kişi olsun. Bu hayale göre yarın 35 milyon üstü oy almanız lazım. Yarın görürüz artık.
Çok basit bir hesap yaptım sana. 5 milyon kişi olması için metrekareye 50 kişi düşüyor. ELLİ kişi, E-L-L-İ kişi, METREKAREYE!Size göre Reisiniz hep 1 numara her zaman önde. Haberlerde 1 milyon denildiğinde inanıyorsunuz ama görüntülere inanmıyorsunuz. Neden? Yenikapı tarihi miting Türkiye rekoru kırıldı denildiğinde mutlu olanlar ACABA neden maltepe mitingini kabul edemiyor?
Böyle ol canımı ye :)Indiriyorum hazirmisinizzz :))) 3 olsun ablam beee ayagin alissin
Canım benim insan geçmişten nemalanip bugün en iyi gördüğüne vermeli oyunu. Ben de inancıma saygi duyan ,size göre yalanda olsa bangır bangır Allah diyen kuran diyene veririm oyumu. Tabiii alırsın günahımı nasılsa doğumdan sonra inşallah yeni dogmus gibi olacan sende günahsız saf ve temiz..sağlıkla kalKiz gunahin boynuma gel sen su oy isini bidaaa dusun
bu kaç kişi yarışı nereden çıktı yahu?
ben gördüm 10 milyon.
sen gördün 1 milyon.
melih başgan görmüş 500 bin.
herkesin algısı kendine..
Basortu yasagi 98 deki post_modern darbe ile geldi. öncesinde yoktu zaten
Saygılar bizden efendim.Sokaklarda uzunlamasına yatsaydık hesabınız doğru olurdu. Ama bilmem cok katli binalarda üst üste yaşadığımız için çok da makul değil 35 milyon..
Chp mitingi değildi efendim.. saygılar
Miting alanı kac metre kare biliyor musunuz ?Çok basit bir hesap yaptım sana. 5 milyon kişi olması için metrekareye 50 kişi düşüyor. ELLİ kişi, E-L-L-İ kişi, METREKAREYE!
sen halen neden inanmıyorsun diyorsun. Benim buna inanmam fizik kurallarını inkar etmem anlamına gelir.
Aman beya hadi senimi kıracam yemişim fizik kurallarını :) senin paşa gönlünün hatrına inandım, tamam 5 milyon kişi :)
Bak sana inandım ona göre!!! Umarım yarın seçimden sonra hayal kırıklığına uğramam hahahh
Of yoksa toprak mı çekiyor karadenizliyim dema hoş erdoğanda rizeliE baga yazma da yazma ya alıntı yapıyisun, ya ortaya yazip baga laf atiyusun, ya yazan birinin altına anlamazki ugrasma yaziyisun kopamiyin mi benden
Allah diyen kuran diyene mi devlet dinle mi yonetiliyoCanım benim insan geçmişten nemalanip bugün en iyi gördüğüne vermeli oyunu. Ben de inancıma saygi duyan ,size göre yalanda olsa bangır bangır Allah diyen kuran diyene veririm oyumu. Tabiii alırsın günahımı nasılsa doğumdan sonra inşallah yeni dogmus gibi olacan sende günahsız saf ve temiz..sağlıkla kal
Türban mağduriyeti de hala seçim vaadi ya da karalama kampanyası olarak kullaniliyor. Üzerinden geçmiş 20 sene.
İnsanlar hala bununla korkutuluyar hala kara propagandasi yapılıyor.
Öncesinde vardı bu yasak. Kamuda başörtüsü yoktu darbe sürecinde başladı 90larda alevlendi. 2000lerde sonlandı ama ne hikmetse hala etkisi sürüyor. Ölen insanlar bu kadar konuşulmuyor!
1998 sene lerin de idi unv mağduriyeti ve zaten bunun üzerine akp seçildi hemen sonrasinda. kamusal alan zamanıni hatırlamıyorum ama unv de 2009 değildi.2009 da üniversiteye başörtülü girilmiyordu. yasağın kalktığı tarih nedir bilmiyorum ama 2009 da öğrenciydim ve kapının önünde başörtülüler başörtüsünü çıkarırdı.
Sınıfımızda Peruk kullanmayı tercih eden arkadaşlarım da vardı.
2013 te de kamusal alana başörtüsü serbestliği getirildi.
Henüz 5 sene.
Aynı tarihlerde CHP, Danıştaya oraya buraya iptali için başvurularda bulundu.
Meclis’te siz nasıl kamusal alana böyle bir serbestlik getirirsiniz diye ayaklandılar.
Henüz 5 sene oldu. İnsanların travmalarını atlatamamalarını ben normal buluyorum.
Bir başkası için uzun zaman olabilir.
Ben 5 yılı çok da uzak bir zaman olarak görmüyorum.
5 senede o vekillerin saygı anlayışı ne kadar değişti kestiremiyorum.
Tek bildiğim siyasete bol malzeme olduğu.
Olmamalı. Bu meseleyi bu kadar dillendirmenin kadın üzerine daha çok dikkat çektiğini ve kadının mahremiyetine saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Ama üzerinden yıllaaaarrrrr geçen bir durum söz konusu değil.