- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
ÇıkacağızKazanan belli de oylara sahip çıkarsak kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇıkacağızKazanan belli de oylara sahip çıkarsak kuzum
Öyle düşünme.. referandumda 3 büyük ildeki hezimeti hatırla..Izmir mitingi guzel fakat biliyorsunuz bir ölçüt degil
Ben istanbul mitingini bekliyorum bakalim
Şaşkın ben daha neler duyacağımKaynak : https://onedio.com/haber/mimar-sina...azsaniz-elektriginizi-suyunuzu-keseriz-828325
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne Tahliye Talimatı: 'Çıkmazsanız Elektriğinizi, Suyunuzu Keseriz
Yine de en büyük:) fikirler değişmez ki , eğer gerçeği yansıtıyorsaVideoyu bizimle paylaşan arkadaşta videoda TAMAM diyip sonra devam diyenler gibi fikrimizin değişeceğini düşünüp attı sanırım, videonun kurgu olduğunu anlamadı bence
Yalnız bu bölümler halinde çekilmiş diğer bölümlere bakmak lazım bu son bölümüydü. Cevir kazı yanmasın gibi olmuş. #Dokunun lamelife ironi yapsan biraz belli olurdu sanki hangi kazan kapağı o çay kazanımi bende sana yakıştıramadım zatenAyyy arkadaş 12 gencin hepsinin devam dediğine inanıyorsun da buna mı takıldın ?
Kurguya kurgu cevap vermiş.. bazen beni çok şaşırtıyorsun.. bazen...
Hadi yaaaa... arkadaşım var orada öğretim görevlisi. Ramazandan önce yemek yedik lokalinde..Kaynak : https://onedio.com/haber/mimar-sina...azsaniz-elektriginizi-suyunuzu-keseriz-828325
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne Tahliye Talimatı: 'Çıkmazsanız Elektriğinizi, Suyunuzu Keseriz
Guya bilerek yapiliyormus etrafinda fetovcu varmis diyorlar :)1500 tl altında emekli maaşı da yok dedi..
Acaba bilinçli mi yazıp koyuyorlar önüne diye düşünüyorum. Şehit Halisdemir in kabristan ziyaret ile attı tuttu hakeza..
Bir tuhaflık var sürekli yalan yanlış beyanatlar veriyor...
Reis başkanlık ofisi yapacakmış ama geç kaldıHadi yaaaa... arkadaşım var orada öğretim görevlisi. Ramazandan önce yemek yedik lokalinde..
Denize sıfır bir lokali var.. demistim ki ;
"Burayı bu kadar zaman nasıl bıraktılar.
Çoktan rant kurbanı olmalıydı...""
Çok üzüldüm şimdi.. Bitirene kadar bırakmayacaklar..talannnn talannnn..
Demirtas büyürse büyüsün, önemli olan yasa degil mi?
Ben kabul ediyorum, hdp cok cetrefilli bir konudur. Daha iyi bir kelime bulamadigimdan kürt sorunu cok derin bir konu.
Ancak
Bence somut olarak söyle birsey var. Demokrasi iyi ve güzel her kesim kendine hitap eden bir partiye oy vermeli fakat bu bir terör örgütü ile baglantili bir parti olmamali. Ben su mantigi anlayamiyorum, hdp'nin parti olarak var olmasina birsey denilmesin. Secime katilmasina birsey denilmesin. Erdogan daha iki yil önce onlar ile koalisyon istegine birsey denilmesin. Ancak bir cumhurbaskani adayi hdp'nin cumhurbaskani adayini ziyaret etmesi mi kötü?
Ziyaret edilmesi bile kötü olan partinin isi nedir? Niye var? Dedigin gibi bencede kürt oylari baska partileri gitmesin diye var. Bunu akp secmeni niye önemsemiyor? Bu arada bir terör örgütü büyüklügü yada kücüklügü ile daha fazla yada daha az terörist degildir. Ki Gülen cemaati cok güclü, devlet'in en derinine sizmis olan bir cemaat. Binlerce insan sürüldü. Yani benim nezdimde ikiside aynidir.
Mesela siz patates soganin fiyatindan rahatsiz degilmisiniz dolar euro altin faiz aldi basini gidiyor demiyormusunuz benim halim ne olacak kocaniz yada siz koc sabanci falanmisiniz yahu :)Yalnız bu bölümler halinde çekilmiş diğer bölümlere bakmak lazım bu son bölümüydü. Cevir kazı yanmasın gibi olmuş. #Dokunun lamelife ironi yapsan biraz belli olurdu sanki hangi kazan kapağı o çay kazanımi bende sana yakıştıramadım zaten
Vallahi ironi kız.. bir sana kıyamıyorum.. yoksa üslubum fena biliyorsun..Yalnız bu bölümler halinde çekilmiş diğer bölümlere bakmak lazım bu son bölümüydü. Cevir kazı yanmasın gibi olmuş. #Dokunun lamelife ironi yapsan biraz belli olurdu sanki hangi kazan kapağı o çay kazanımi bende sana yakıştıramadım zaten
Gerçekten mi ? Yazık olur çok tarihi bir doku, panaromaydı...Reis başkanlık ofisi yapacakmış ama geç kaldı
Mimar Sinan Külliyesi olmaktan kurtulacak inşallah :))Gerçekten mi ? Yazık olur çok tarihi bir doku, panaromaydı...
Demirtaş büyümesin. Adamın ailesi bağlama ile türkü söylüyor, kızlarını özlüyor diye neredeyse başımızın üstünde taşıyacağız. Tahammülüm yok.
Siyaseten kimin ne hesabı varsa görsün.
Partiden ziyade 10 kişinin 1i tarafında. Destekleniyor olduğuna korkuyorum.
Bence mahsuru yok ince’nin ziyaretinin.
Tam tersi, Akp, hdp oylarının ne olacağına dair hesabını yapar seçime girsin diye düşünür,
İnce de ikinci tura kalırsa destek konusunda söz almaya gider.
Hepsi normal.
Çünkü siyaset.
Cemaatin eski hali için haklısın, daha beterdi, ama şu an etkinliğini büyük oranda kaybetmiş, düşük bir hal aldı.
Ama dediğin doğru. Terör terördür.
Vallahi ironi kız.. bir sana kıyamıyorum.. yoksa üslubum fena biliyorsun..
Hiç de üste çıkma öyle.. sen nasıl hesap edemezsin ki böyle bir kurguyu ?
Gayet edersin.. mahcup etme beni şu muhaliflere... öp ablayı bakim..
Üzüleceksen bir daha yazmam