- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Mutluluktan aglariz umarimBüyük bir sessizlik yok mu sizce de?
Şu anki iktidar niye kendini savunamıyor acaba?
Milyon haber çıktı hâlâ ses yok.
Daha da merak ediyor insan pazara n'olacak acaba???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluktan aglariz umarimBüyük bir sessizlik yok mu sizce de?
Şu anki iktidar niye kendini savunamıyor acaba?
Milyon haber çıktı hâlâ ses yok.
Daha da merak ediyor insan pazara n'olacak acaba???
Amiiiiin.Mutluluktan aglariz umarim
Eklemek isterim...kendileri direk dağdaki teröristle el sıkışıp, sınırlarda seyyar mahkemeler kurup affettiler...silajlanmaya izin verildi....ben çok iyi hatırlıyorum açılım, yetmez ama evet döneminde saçmalamayın nasil güvenebilirsiniz yeniden silahlanmayacaklarını nerden biliyorsunuz dediğimizde biliyoruz barış gelecek analar ağlamayacak bik bik konuşyordu akp seçmeni....sonra istediğini alamayınca vatan millet sakarya...onca insanın kanına girdiler...mide bulandırıcı...Şunları yapanları bize savunuyorlar hodopoylo bor oloyorsonoz bu kadar komik bunlat
Bugün biliyorum İzmir mitinginiMuharrem İnce'nin İzmir mitingi başta olmak üzere son üç mitinginde değişik ataklar bekliyorum bakalım ne yapacak.
Bu arada Erdoğan neden Meral Akşener hakkında bir şey söylemiyor? Söyledi de bana mı denk gelmedi hiç.
Muharrem İnce'nin İzmir mitingi başta olmak üzere son üç mitinginde değişik ataklar bekliyorum bakalım ne yapacak.
Bu arada Erdoğan neden Meral Akşener hakkında bir şey söylemiyor? Söyledi de bana mı denk gelmedi hiç.
Başlamak üzere
İlginç geliyor bana varsa yoksa Muharrem İnce'yle muhatap oluyor. Akşener çok ağır konuşuyor ama hiçbir tepki yok.Beni de düşndüren bir durum bu aslında...Ben rakip olarak görmediği için olduğunu düşünüyorum...
Erdoğan hayatta gelmez...danışmansız, çalışılmış sorular olmadan konuşamaz, radyo programında gördükİlginç geliyor bana varsa yoksa Muharrem İnce'yle muhatap oluyor. Akşener çok ağır konuşuyor ama hiçbir tepki yok.
Hepsi beraber açık oturum yapsa
İnce "Soruları sen seç, kanalı, sunucuyu sen seç, Prompterını da al gel." dedi yine ses yok.Erdoğan hayatta gelmez...danışmansız, çalışılmış sorular olmadan konuşamaz, radyo programında gördük
Kesin...Ee simdi dolari euro yu dusman ingilizler yukseltmisti bizim bu sogan patatesidemi dis mihraklar yapti sogan patateste akp ye dusman mi
Valla akp sevmeni bana kizabilir ben ocu bucu degilim fanatik degilim yani ulkeye kim ferahlik getirecekse ona oy veririm evet keskin cizgilerim var o ayri akp suan battikca batiyor surekli kendilerini yalanliyorlar koalisyon icinde ayni seyi soyluyordu koalisyon yapalim diyor akp nin recep icin yapilan radyo programini dinledinizmi herkes sikayetci yine diyorum kazanirsa calarak kazanir yoksa imkansizKesin...
Videoyu attilar mı buraya bilmiyorum ama bundan yillaaaar once erdogan bu dış mihraklarla ilgili açıklama yapmış saglamsanız dış mihraklar bişey yapamaz diyor sana....yorumlar süperdi...recep, tayyibi yalanladı hangisi doğru söylüyor tayyip mi recep mi???
Daha geçen mitingde azarlamıştı halbuki kadro bekleyen öğretmeniKadro bekleyen ogretmen yok diyor valla artik bu adama uzuluyorum hic mi etrafinda bu adami seven yok kimse uyarmiyormu nerde yasiyoruz diye