24.haftaya girenler ??

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
:ecrin_bebek: arkadaşlar 24.hftaya çok şükür ulaştım idrar sıklığım devam ediyor bi ara büyük tuvaletime çıkamıyordum ama her gün ceviz yiyorum ve artık rahat çıkabiliyorum. ceviz önerim . . . .süt peynir yoğurt şu aralar sıklaştırdım bu haftadan sonra önemliymiş sanırım...fazla ayakta durunca ayaklarım şişiyorum..miğde bulantılarım çok azaldı bebek hareketleri çok hızlandı kızım babasını duyunca ağlatırcasına tekmeliyor :)) ...ya sizlerin.

canım ınsallah kazasız 40. haftayada ulasıırız bende 27 .haftamdayım benımde mıde bulantılarım hıc olmadı rahat gecırdım sut peynır yogurt meyve sebze cevız gıbı seylerı bende cok tuketıyorum benım oglumda nasıl tekmeler atıyor yer degıstırdıgı bıle farkedılıyor babasıyla onu ızlıyoruz sureklı doktorda bıle bır kere uyurken rastlamadık hep tekmeler havada ucusuyor :KK70:

bende 25.haftamın ıcındeyım... sabahları az az mıdem bulanmaya basladı son 1-2 haftadır. cabuk yoruluyorum ve hemen nefes nefese kalıyorum. cok yurudugumde sag kalcama dogru agrım oluyo. tuvalet problemım olmadı cok sukur gunde 2 lt den fazla su ve sıwı tuketıyorum sanırım onunla alakalı... ve kesınlıkle her gun corba ıcmeye calısıyorum.

Off kızlar ya ben de 25. haftadayım. Günde en az 3 litre su içiyorum, zaten gebelikten önce de çok içerdim. Meyve yiyorum, ceviz badem vs tüketiyorum..Salata yiyorum, hiç sevmememe rağmen kuru kayısı incir yiyorum ama gene de ve gene de tuvalet problemi yaşıyorum :KK43:
Bilmiyorum bu sorunu nasıl aşacağım...

kızım ışıkta tekme atmıyor karanlık ortamdan . . .babası kamera ile tekmeleri takip etmek isteyince de atmıyor :KK70: . . . inanılmaz sırt ağrılarım var . . . nefes almaktan bazen zorlanıyorum . . . ayaklarım balon gibi şişiyor. . .

Ağrın olması ve şişme zor canım ya..inşallah geçer bu günlerde..
Benim belimde 3 tane fıtık var, hamilelikten önce korkuyordum beni çok zorlar mı diye, ama allahtan henüz birşey olmadı.
Şişme falan da olmadı ben de..Uamrım böyle devam ederiz:)

Tekmelere gelince benimki biraz tembel sanırım, sizlerin dediği kadar çok atmıyor, arada bir tekmeliyor..Akşam ben uyumaya çalışırken en çok hissediyorum, sanırım sırt üstü yattığımdan..

Off kızlar ya ben de 25. haftadayım. Günde en az 3 litre su içiyorum, zaten gebelikten önce de çok içerdim. Meyve yiyorum, ceviz badem vs tüketiyorum..Salata yiyorum, hiç sevmememe rağmen kuru kayısı incir yiyorum ama gene de ve gene de tuvalet problemi yaşıyorum :KK43:
Bilmiyorum bu sorunu nasıl aşacağım...

canım kabızlık dogumda da zor oluyormus doktoruna sor bı ıstersen sonra problem olmasn senın ıcın

Sordum tatlım, doğal yollardan halletmeye çalış diyor..Önerilerde de bulunuyor ama işte tam olarak çözemiyorum, bir de bu denilenleri yemeyi kestiğim anda tekrarlıyor hemen..
ılk üç ay daha bir felaketti durumum, şimdilerde gene var ama ilk üç aya göre daha iyi gene de..
Bakalım içim dışım incir, kaysı, kepek oldu böyle şeylerle bi 3 ay daha idare edeceğiz sanırım...

Sordum tatlım, doğal yollardan halletmeye çalış diyor..Önerilerde de bulunuyor ama işte tam olarak çözemiyorum, bir de bu denilenleri yemeyi kestiğim anda tekrarlıyor hemen..
İlk üç ay daha bir felaketti durumum, şimdilerde gene var ama ilk üç aya göre daha iyi gene de..
Bakalım içim dışım incir, kaysı, kepek oldu böyle şeylerle bi 3 ay daha idare edeceğiz sanırım...

kan surubu fılan ıcıyormusun onlarda yapıyor bende onu kullanmaya baslayalı oldu
ınsallah kazasız belasız kavusuruz yavrularımıza da cektıgımız sıkıntılara deger

Elevit içiyorum, o da artırıyor, allahtan demir ve kan hapı kullanmıyorum ayrıca ben bir de onları içsem nasıl şişerim bilmiyorum vallahi:KK43:

ınşallah canım inşallah sağ salim kavuşuruz meleklerimize:)

ben de 24.haftamdayım bu hafta şeker yüklemem var.sırtım benim de çok ağırıyor en büyük problemim bu.özellikle çok ayakta kalınca.çabuk yorulmaya da başladım.demir hapı ve elevit kullanıyorum.16.haftamda hissetmiştim ilk tekmesini o zamanlar çok sıktı ama buu aralar çok sık atmıyor tembel biraz minik kızım.

X