24 haftalık hamileyim ama hala hareket hissetmiyorum :(

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
Kızlar böyle bi durum yaşayan var mı ben 24 haftalığım fakat hiç hareket hissetmiyorum. Ne tekme ne baska bişi :(

canım doktora sordunmu kontrolün nezaman hareketler nezamn başlıyo ben daha bilmiyorum ama doktor yönlendirir bide tatlı yiyince hareket eder derler

Canım 24 hafta çok geç . Senin çoktan hissetmen lazımdı uzmanlar 18-22 hafta arası hissetmesi lazım aksi durumda doktora gidilmesi gerekir diyor hiç araştırmadın mi çocuk ne zaman haraket eder diye

Kacıncı gebeliğin canım eger ılkse 20-25 haftalar normal bide sen nasıl bi tekme beklıyosun bılmıyorum. :))) bu haftalarda damar atması gıbı baslıyo mınık ufacık bı hareket gunde bir yada 2 kez sonrasında artıyo farketmemıs olabılırsın biseyler ye sessız bı odada sol tarasına dogru yat elınlı ufak ufak gezdır karnında emınım tepki verecektır ( ufacık bı tepki koca bi tekme degıl:))

En son ne zaman doktora gittin canım? Plasentan ön duvarda olabilir. Öyle olduğu durumlarda bebeği doğana kadar hissedemeyenler var.
Soğuk ve hafif tatlı bir şey içip sırt üstü yatabilirsin.

kişiden kişiye değişir bu durum, ben 35 haftalığım ve cok nadir hissediyorum,
ilk hissiyatımda 26 haftada oldu, doktor bunun iç karnımdan kaynaklandığını söyledi
ben alıştım hareket etmemesine o yüzden panik yapma derim, doktoruna da danış

Canım ilk segirme gibi bişey oluyo. Belki ondan hissedememişsindir.

Back
X