24.haftalık gebelikte bebeğin kilosu

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
Merhaba kızlar 24 haftalık gebeyim bugun bebeğimin kilosunu öğrendim ilkkez ama dr soramadım heyecandan iyimi kötümü dıye 684 gr dı iyimi sizce kilosu?

Can'ım benim bebiş 22 de 550 gr dı. Ne çok ne az bende endişeliyim bu kilo konusunda

Şu durumda seninkinin kılosu ıyı görünüyor bana kıyasla. Baska örnekler verirler illaki bekleyip görelim
Can'ım iki haftada kaç gr alacak ki benek aynıyız bence. Şuan 23+5 oldum tam 24 te randevum var senden fazla olacağını sanmam. Benim kızımda minnoş olcak yine galiba

20 haftamız 380 gr geldik bundan sonra bebek te bende kilo alacakmışım dr dedi 60 la hamile kaldım 65 kilo olmuşum sadece karnım var yüzümde popoda filan bişey yok 5 daha alsam 10 ile kapatsam yeter ya

Merhaba kızlar 24 haftalık gebeyim bugun bebeğimin kilosunu öğrendim ilkkez ama dr soramadım heyecandan iyimi kötümü dıye 684 gr dı iyimi sizce kilosu?
628 gramdi benim bebegimde o haftada canım normal

Benim bebek 21 haftada 560 gr dı. 2 hafta önde gidiyoruz inşallah sonradan geçilemez.22 haftanın içindeyim usg ye göre 24

20 haftamız 380 gr geldik bundan sonra bebek te bende kilo alacakmışım dr dedi 60 la hamile kaldım 65 kilo olmuşum sadece karnım var yüzümde popoda filan bişey yok 5 daha alsam 10 ile kapatsam yeter ya
Ben 54.400 gr hamile kaldım suan 62 kg göbeğim ve basenlerim büyüdü. Ve inanılmaz catı ağrısı dedikleri agrıyı yasıyorum. Bebeğin eşi doğum kanalını tıkıyormus erken doğum kanama rıski var dedi dr um. Bunlar olmasa bile sezeryan kesin denildi.

Merhaba canım bende geçen hafta gittim kontrole ozaman 23+4düm 621 gr.di bence senin bebegin kilosuda gayet normal.

Canım çok iyi kilosu hiç sıkıntı yok bidahaki ay gittiğinde ikiye katlamis olacak

selam kızlar uzun zaman oldu yazmayalı ben 2.100gr olarak aldım bebeğimi kucağıma. zorlu bir doğum oldu hep hastanede yattım çünkü hep kanamam oldu plesenta olayı beni mahvetti doğumda kan kaybın bi ölüp dirildim ünite ünite kanlar verildi . şükür kurtulduk ikimizde . ama çocuğum hep hasta kızlar bronşolitle 7 günlükken tanıştık 2 ay hastane yattı iki yıl hep böyle geçti . şimdi çürük diş apsesi öyle yerlere geldiki antibiyotik alerjisi oldu apse için antiniyotik sart ne dişi çektirebiliyoruz ne apseyi geçirebiliyoruz . bir yıldır yine hastanedeyiz umarım 4 yaş bize uğurlu gelir

Back
X