Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu durumda seninkinin kılosu ıyı görünüyor bana kıyasla. Baska örnekler verirler illaki bekleyip görelimCan'ım benim bebiş 22 de 550 gr dı. Ne çok ne az bende endişeliyim bu kilo konusunda
Can'ım iki haftada kaç gr alacak ki benek aynıyız bence. Şuan 23+5 oldum tam 24 te randevum var senden fazla olacağını sanmam. Benim kızımda minnoş olcak yine galibaŞu durumda seninkinin kılosu ıyı görünüyor bana kıyasla. Baska örnekler verirler illaki bekleyip görelim
628 gramdi benim bebegimde o haftada canım normalMerhaba kızlar 24 haftalık gebeyim bugun bebeğimin kilosunu öğrendim ilkkez ama dr soramadım heyecandan iyimi kötümü dıye 684 gr dı iyimi sizce kilosu?
Ben 54.400 gr hamile kaldım suan 62 kg göbeğim ve basenlerim büyüdü. Ve inanılmaz catı ağrısı dedikleri agrıyı yasıyorum. Bebeğin eşi doğum kanalını tıkıyormus erken doğum kanama rıski var dedi dr um. Bunlar olmasa bile sezeryan kesin denildi.20 haftamız 380 gr geldik bundan sonra bebek te bende kilo alacakmışım dr dedi 60 la hamile kaldım 65 kilo olmuşum sadece karnım var yüzümde popoda filan bişey yok 5 daha alsam 10 ile kapatsam yeter ya
Masallah rabbim sag saglım kucagına almayı nasıp etsin insallah628 gramdi benim bebegimde o haftada canım normal
Önde olunca ne gibi riskler varmış?Benim bebek 21 haftada 560 gr dı. 2 hafta önde gidiyoruz inşallah sonradan geçilemez.22 haftanın içindeyim usg ye göre 24
Canım çok iyi kilosu hiç sıkıntı yok bidahaki ay gittiğinde ikiye katlamis olacakMerhaba kızlar 24 haftalık gebeyim bugun bebeğimin kilosunu öğrendim ilkkez ama dr soramadım heyecandan iyimi kötümü dıye 684 gr dı iyimi sizce kilosu?
Benim kız da 24+2de 730du. Diğer kontrole daha gitmedim haftaya randevum.24+2 günlük hamileyim 766 gram