24.Haftalık Bebekte Böbrek Genişlemesi

enigma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
24
2
32
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum bebeğin her anlamda haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ancak bir böbreği 4,6 mm imiş genişleme var takibe almalıyız dedi.
Çoğu yerde böbrek genişlemesi down belirtisi olarak yorumlanmış, başına gelen var mı? Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum o yüzden korkuyorum.

İkili-dörtlü testim düşük riskti. Doktor takibe almaktan başka bir şey demedi şimdilik.

Doktorları çok takmamak lazım aşkım bebeğini sağlıkla kucağına al ( çoğu insana bebeğiniz down dediler ama hepsi sağlıkla doğdu bunu yengem de yaşadı endişe üzüntüden başka bişey de namazını kıl duanı et 🤲❤️ bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım amin

Bebeğin cinsiyeti erkek mi? Erkek bebekler de sıkça rastlanan bir durum oğlumda da geniş ölçülmüştü ama sağlıklı doğdu tek başına kesin down belirtisi sayılamaz. Gittiğim doktor çok iyiydi ve buna rağmen %99.9 sağlıklı bebek dünyaya gelecek demişti öyle de oldu hamd olsun canınızı sıkmayın

Dün doktor kontrolüm vardı doktorum bebeğin her anlamda haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ancak bir böbreği 4,6 mm imiş genişleme var takibe almalıyız dedi.
Çoğu yerde böbrek genişlemesi down belirtisi olarak yorumlanmış, başına gelen var mı? Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum o yüzden korkuyorum.

İkili-dörtlü testim düşük riskti. Doktor takibe almaktan başka bir şey demedi şimdilik.
Canım erkek çocuklarında çok görülen bir şey ve zamanla dengesine oturuyor benim oğlum erken doğdu ve gebelikte hiç fark edilmedi bizim 5mm di şükür şimdi geçti ama hala takipdeyiz .geçmişte ailenizde down sendromu yok sa iciniz rahat olsun gebelikde bana demişlerdi şükür öyle bir şey olmadı bide hamilesin kesinlikle tuz ve şekerli şeyler tüketme . Çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏻

Merhaba.böbrek genişlemesi olayı sizinde başınızdan geçmiş. süreç nasıl ilerledi öğrendikten sonra .bilgi paylaşımında bulunabilir misiniz

X