24+4 haftada bebek hareketleri

Iki saatte dokuz kez hareket etmese de sabah yine kipirtisini hissettim.az önce de konustum,salladim,olmadı biraz bağırdım minik bir kaç tekme attı sağolsun:KK64:ama iki gün öncesine kadar iki saatte bir uyanıp tekmelemeye başladığı için korktum açıkçası bir anda hareketler azalınca.gün geçtikçe zorlasiyormus bu iş kızlar.Bir de ikinci hamileligim.8 yasinda kizim var ama unutmusum tabi.Allah hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi.hepinize teşekkür ederim.

Iki saatte dokuz kez hareket etmese de sabah yine kipirtisini hissettim.az önce de konustum,salladim,olmadı biraz bağırdım minik bir kaç tekme attı sağolsun:KK64:ama iki gün öncesine kadar iki saatte bir uyanıp tekmelemeye başladığı için korktum açıkçası bir anda hareketler azalınca.gün geçtikçe zorlasiyormus bu iş kızlar.Bir de ikinci hamileligim.8 yasinda kizim var ama unutmusum tabi.Allah hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi.hepinize teşekkür ederim.
Bende senin gibiym 2 gundur oncesine göre daha hareketsiz ama hissediyorm yine ara ara o yüzden endiselenmiyrm Allaha emanetler Allah korusun yavrularimizi

Bugün dr.uma gittim dayanamayıp.kemer gibi yatıyor vücudunu ortalamis,kendini kapatmış,ellerini ayaklarını toplamış bu yüzden hareketlerini hissetmen çok zor dedi.:KK71:rahatladık geldik

Merhaba kızlar 24+4teyiz ve kıpır kıpır olan bebeğim bugün neredeyse hiç hareket etmedi.hemen evham yapmak istemiyorum.var mi aynı şeyi yaşayan
Canim bende 24+3teyiz bebeklerim iki gundur hareketleri yok cok endiseleniyorum sizce normalmi benimkiler ikiz bide

Canim bende 24+3teyiz bebeklerim iki gundur hareketleri yok cok endiseleniyorum sizce normalmi benimkiler ikiz bide
Yani ikizler belki farklıdır onu bilmiyorum ama ben tek bebeğimi de o haftalarda her gün hissetmiyordum, doktoruma sordum bazen gün boyu hissetmiyorum normal mi diye, normal demişti.

Back