Yok canim bprdo csnta duruyor
Yok canim bprdo csnta duruyor
Cnm kargonu gonderdim umarim memnun kalirsin.Öyleydi canım ama para yetmediği için çıkarmak zorunda kaldım
Perdeler derken...kalin perdeler satildi tulleri duruyor onlatinda parcasi 10 tlperdeler kargo dahilson ne olur ankaradayım ben
Gevezek cnm kargonu gonderdim iyi gunlerde kullan takip mo ozelden bildiriyorumcanım 1 tl lik ürünlerden begendıklerım var ozelden yazayım boyları bana olursa alabılırım
Cnm aynısından benim var kardeşime düşünüyorum L beden değil mi takas düşünürmüsün güzel ürünlerim var
anlaşalım benim ürünlerim takas düşünürseniz .aynısının benim var kardeşime düşünüyoruz da.
Slm cnm senun urunleruni biliyorum.gercekten guzeller.ama su an icin ihtiyacim olan bisey bulamadim. Bu mintu satma sebebim buyuk gelmesi satip aynisinin m bedenini almak istiyorum. Baska bir urunle o yuzden takas etmek istemitorum su an icin.satilmazsa da buyuk muyuk kullanirim artik ))anlaşalım benim ürünlerim takas düşünürseniz .aynısının benim var kardeşime düşünüyoruz da.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fiyatları-siz-belirleyin-anlaşalım-takasta-olurrrrr-özellikle-deri-mont-ve-deri-trençkot-l-bedenim.725083/ benim ürünlerim bunlar güzel şeyler var
Anladım cnm ben L giyiyorum tam oluyor banaSlm cnm senun urunleruni biliyorum.gercekten guzeller.ama su an icin ihtiyacim olan bisey bulamadim. Bu mintu satma sebebim buyuk gelmesi satip aynisinin m bedenini almak istiyorum. Baska bir urunle o yuzden takas etmek istemitorum su an icin.satilmazsa da buyuk muyuk kullanirim artik ))
C
Cnm kargonu gonderdim umarim memnun kalirsin.
Begenmene devindim cnm. Bende severek kullanmistim. Guzel sozlerin icin ayrica tesekkurler.gule gule kullan )))Canım kargomu aldım..Bayıldım ürünlere..Özellikle çantaya öldümmm bittimmmmmm.çok hoşşşşş..Herşey tertemiz.Burda çok aldığım ürünler ve takaslarım oldu fakat en temiz ve güzel ürünler senden olduİlgine,alakana çok teşekkür ediyorum..Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?