- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
26. Siraya yazdim sizi de:)Benide ekler misiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26. Siraya yazdim sizi de:)Benide ekler misiniz![]()
Sizi arada gormemisim.kesin mi katilmayacaksinizYok beni çıkartır misiniz ?
listede adım vardı 9. Yada 10. Sırada adımı yetişmeyebilirim.
Amin inşallah canımAmin canım:) Allah razi olsun. Senin de niyetini kabul etsin inşallah
Kız kardesimide katabilir miyiz?26. Siraya yazdim sizi de:)
başka gruplarımda var çalışırken hepsini bir arada yetiştiremem kimsenin hakkına girmek istemem@eunja @Bluemiracle12 @Narinkimse @lalezar8216 @Greeneliton @kun fe yekunnnn @Twain @Ceren0134 @nedensude @gumus82 @Guzide46 @almestin94 @kadriyana @Zeynahatunn @Cay6 @Kahve__Kokusu @ezgiisel @Selizay @Aspasiaa @Amazing family @-Erva- @minikkkkkkk @Feminas @Emma3 @deynepnaz @FiltreKahvee @Noona_noona @SUHAN @datlu_333 @Jenna16 @Levaiz @BereliPenguenmavikelebek34 @oznurvarol @snow3414 @coconatt @esbies
Etiket için teşekkür ederim başka gruplarimda var yetiştiremem Rabbim niyetinizi kabul etsin
Allah senin de yardımcı olsunInsallah sagol. Allah yardimcin olsun inşallah kazanirsin bende dgs ye hazirlaniyorum :)
@ruhsuzcadi E Ecem1628 @Sevda atesi @Lyrra @mahiyem @Ezgi234 @crystaltears @Cerez87 @Aselhannn @Portakalcicegi00 @Assos32 @mimiraculum @Elcinseher @gamzelita @Birdemetumut @Ahtapot Anne @basbelasiyim @Depresif bagyan @asminreina @Nurhayal @mayushi @Mumofcats @coming back to life @Minnoskedim @wwater @kedilinick @fairymoon @CccEee @gulmevsimi1 @sirimsine @Baklavadeseni @Nazya @Kitapkurdu60 @cokbilennur @amberfrezya @sacmalamayin @Yilmazozge669 @yasence @burcindenizli88 @Yazarhanim @-Yagmur- @Suslusutlac A Ajim aj @deligibideli @ince bilek @ISSIZZ
2 gun de 8 bine yakin okunacak ekliyeyim mi sizi degünlük kaç tane okunacak?
27. Siraya yazdim kardesinizi :)Kız kardesimide katabilir miyiz?
Amin canim sagol. Allah kolaylık versin sana da :)hersey_dua_ile canım etiket için teşekkürler, programım cok yogun oldugu için katılamayacağım Rabbim kabul etsin niyetlerinizi inşallah
![]()
28. Siraya yazdim sizi de :) ben tesekkur ederimbeni dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim seve seve katılırım
Yazdigim sira ile okunacak.sizi de 29. Siraya yazdim. 2 gunde 1 kisi icin okunacak. 8bine yakin sayi. Kisi netlesince okunacak sayi da netlesirKızlar benimde ismimi yazmışsınız bende katılmak istiyorum. nasıl yapıyoruz yani kaç günde bir birimize bağışlıyoruz ilk kimden başlıyıcaz kura mı çekicez ??
Tamam Allah razi olsunbaşka gruplarımda var çalışırken hepsini bir arada yetiştiremem kimsenin hakkına girmek istemem
Amin Allah razı olsunEtiket için teşekkür ederim başka gruplarimda var yetiştiremem Rabbim niyetinizi kabul etsin![]()