- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
1500 alıyorum o zaman yetiştiremezsen yine yazarsın olur mu4 bin okudum canım devam ediyorum simdi de o sekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1500 alıyorum o zaman yetiştiremezsen yine yazarsın olur mu4 bin okudum canım devam ediyorum simdi de o sekilde
Allah razı olsunn geri kalanını yetiştiririm Allahın izniyle1500 alıyorum o zaman yetiştiremezsen yine yazarsın olur mu
Sağolasın Allah razı olsun kuzumYaaaa kiyamam sana. Senin sevincini ben mesajindan bile hissetmiştim biliyomusun. Allah yardimcin olsun canim. Bundan sonra yetisemedigin bi okuman olursa bana ozelden yaz. Beraber okuruz inşallah :) tamam mi?
Kabulunu de görürsün inşallah. Sende hepimizde :)Sağolasın Allah razı olsun kuzumama cidden cok sevindim buda benim için bir mucizeydi inan bana
![]()
Allah razı olsun az kaldı benimde aksama bitirmiş olurumM Mavi Menekse okudum ben 1500’ü
AmiiinKabulunu de görürsün inşallah. Sende hepimizde :)
MErhabaKızlar bugün ay sonu olduğu için benim işler baya yoğun hala işten çıkamadım bende 3470 adet kaldı yardım edermisiniz bugünlük böyle oldu![]()
evet canım kulüpte bile yeniyim.huzurlu ve mutluyum.mesajin için teşekkür ederjmIlk defamı dua grubuna katılıyorsun. Mesajlarin cok tatlı geldi bana, cok heycanlı görünüyorsunevet tanımadıgın insanlarla birbirine dua etmek gercekten cok güzel bide ramazanda daha farklı oluyor
![]()