- 10 Mayıs 2019
- 113
- 168
- 18
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.321
Allah hepinizden razı olsun❤❤❤ hepimiz inşallah dualarımızın vesilesi olacağız birbirimizin ayy cok duygulandim birden ❤❤❤
Âmin bütün kalbimle her defasında hepimize dua ediyorumInşallah canımdua kardeşliğimiz devam eder dualarımızın kabul olma sevincini de beraber yaşarız inşallah
Canım sıkışırsan biz destek atalım hemen ❤@Goldenpant canim geceye biter insAllah benimde Rabbim makbul buyursun uzzetu dergahinda
Canım sıkışırsan biz destek atalım hemen ❤
Ben 1.000 alayım canım8 bin kadar eksiğim var 23 e kadar tamamlamayi umuyorum ömür vefa ederse
Ben 1.000 alayım canım
1000de ben okudum8 bin kadar eksiğim var 23 e kadar tamamlamayi umuyorum ömür vefa ederse
Fettah ismiyle korudu, Lâtif ismiyle lûtfedecek göreceksin❤Kızlar burda zikre başladıktan bir süre sonra sevgilimle ayrıldık, tamamen içi boş bir tartışmaylaHayırlı eş de vardı duam da sanırım hayırlısı o değildi zaten düzgün bir ilişki de değildi. Bugün kesinleşti sanki barışmayacağımız Paylaşmak istedim nedense meşgul ediyorum ama topiği...
Öyle inanıyorumben de zaten mutlu olmadığım ama kopamadığım bir ilişkiydi kolaylıkla bitti, şükürler olsun ♥Fettah ismiyle korudu, Lâtif ismiyle lûtfedecek göreceksin❤
1000de ben okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?