- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.161
Tamamlandı canım, ben de okumuştum fazladan olanları Peygamber efendimize hediye edelim çünkü niyete okuduk ya200 okudum ama ihtiyaç var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamlandı canım, ben de okumuştum fazladan olanları Peygamber efendimize hediye edelim çünkü niyete okuduk ya200 okudum ama ihtiyaç var mı
Tamam canımTamamlandı canım, ben de okumuştum fazladan olanları Peygamber efendimize hediye edelim çünkü niyete okuduk ya
Yok canım bitti hatta fazladan okunanları Peygamber efendimize hediye ettikEn son şimdi 4200 daha mı var okuyacağımız
Kafam karıştı pardon kızlar yaEn son şimdi 4200 daha mı var okuyacağımız
Allah razı olsun canım amin.. okuyan herkesten Allah razı olsuntelasememuresi canım Allah hayırlı kılsın ve gönlündekini ömürlük yarin yapsın inşallah duan tamamlandı, okuyan herkesten de Allah razı olsun
Amin canım benim cümlemizden inşallahAllah razı olsun canım amin.. okuyan herkesten Allah razı olsun
Amin, Rabbim hepimizi cennette komşu eylesin peygamber efendimize1.000 okumuştum ama gelene kadar bitirmişsiniz maşallah gerek kalmamış hepimize sağlık huzur mutluluk olsun peygamber efendimize hediye olsun o zaman
3. Arkadaşa mı geçiyoruz şimdi ?
Canım 4-5 kişi dedi katılalım diye. Liste karışmasın diye almıyoruz ama inşallah 2. Tura dahil olacaklar bizecanım sen yeni arkadaşım niyetiyle paylaşırsın listeyi. Yeni arkadaşlrı da dahil edecektik dimi. Ben yarın sabah başlarım inşallah yeni arkadaşın duasına.
Geldim cnm coook sağolS Serendipityuntitled burdayım canım yeni listede alım olacak sanırım
Ayyyy inşallah kuzuKızlar benim duam: Gönlüme göre, içimin ısınacağı, hakkımda hayırlı, bana huzur ve göz aydınlığı olacak biriyle 2019'da tanışmak ve kolaylıkla evlenmek.
Allah sizin hürmetinize inşallah kabul eder. Şimdiden teşekkür ederim.
Allah kabul etsin inşallah canımKızlar benim duam: Gönlüme göre, içimin ısınacağı, hakkımda hayırlı, bana huzur ve göz aydınlığı olacak biriyle 2019'da tanışmak ve kolaylıkla evlenmek.
Allah sizin hürmetinize inşallah kabul eder. Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajda 15.941 yazdı arkadaş en son ama bilmiyorum başka çıkardığı kişi oldu muSayı yine aynı dimi
Liste paylaşılsın bu listeye mi alınacaksın ikinciye mi bilmiyorum canımNapayım bana da söyleyin , fridacım sana edilcek dua simdi demi 489 ya fettah mı? Ben yarın çekebilicem inşallah