- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Canım beni de ekle lütfennnn!! Allahım gönlümüze göre versiiin bu mübarek günlerdeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum:))Maşallah arkadaşlar çok kısa sürede çok kalabalık olduk böyle bu şekilde hızlı ve rast gitmesi, sonucunda güzel olacağına işarettir inşallah
27. Kukmantolumdnn239.121 ya Fettah mucizesi
1. Goldenpanthera
2. @masal07
3. @Matchteacher
4. @Matchteacher kardeşi
5. @AmySara
6. Busssraa
7. @1meyraa
8. @dreamy07
9. @papade
10. @Sunay9876
11. @Gunyeli
12. @meltem151515515
13. pawlover annesi
14. kevsersoylu
15. -Adel-
16. @zeynoc17
17. Goldenpanthera kardeşi
18. @Hurma99
19. @Kbdemirel
20. telasememuresi
21. Ebrulipapatya
22. @bebekedi
23. @Gulll098
24. @Pofuduk786
25. @Podik
26. @Saadetim33
Tamam canım yalnız böyle giderse günlük 1 kişiyi bitiririzCanım belki daha katılmak isteyen olur sahurdan sonra çok aktif oluyor buralar... bi bakalım. Belki 30 kişiyi bile aşarız. Ona göre net sayıları bölersin:)) çok heycanlı
İnşallah canım öyle olursa eğer tekrar tekrar başa döneriz Allah’ın izniyle çok duamız kabul olur
Tamam canım yalnız böyle giderse günlük 1 kişiyi bitiririz
Ben de aynı şeyi düşünüyorum:))
inşallah canım, hem ne kadar çok ağız olursa o kadar kabule şayan olurİnşallah canım öyle olursa eğer tekrar tekrar başa döneriz Allah’ın izniyle çok duamız kabul olur
Allah'ın izniyle hepimiz oldu şükrünü de birlikte yapacağız inşallahEski bir üyeyim ancak birkaç gün öncesine kadar epeydir uğramıyordum, birkaç gündür de bakınıyorum sadece öyle. En aşağıda Goldenpanthera un durumunu görünce girdim ve bi anda yazdım nasip demek ki, Allah vesile kılacak belki bilemeyiz :)
Çok ihtiyacım olan bir zamana denk geldi ayrıca.
Sen cagirirsin da ben gelmem mii selamunaleykum bayanlar Rabbim duysun sesimizi kimin gonlunden ne geciyorsa kabul buyursun insallah..benide ekleyebilirmisiniz listeyeU Umithepvar kuzum sen seviyodun sanki böyle şeyleri ister misin katılmak?
Allah'ın izniyle hepimiz oldu şükrünü de birlikte yapacağız inşallah
Canımm seviliyosunSen cagirirsin da ben gelmem mii selamunaleykum bayanlar Rabbim duysun sesimizi kimin gonlunden ne geciyorsa kabul buyursun insallah..benide ekleyebilirmisiniz listeye
Aleyküm selam aminnn aminn inşallahSen cagirirsin da ben gelmem mii selamunaleykum bayanlar Rabbim duysun sesimizi kimin gonlunden ne geciyorsa kabul buyursun insallah..benide ekleyebilirmisiniz listeye
İnşallah canım öyle olursa eğer tekrar tekrar başa döneriz Allah’ın izniyle çok duamız kabul olur
hadi inşallah kızlarrr
Tamam canım yalnız böyle giderse günlük 1 kişiyi bitiririz