*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Canım ben çok zorlanırım 2 kişiye bunu bile zor bitiriyorum gibi bir şey

Canım ben çok zorlanırım 2 kişiye bunu bile zor bitiriyorum gibi bir şey
Canım yemın ederim anlıyorum her 2 taraftan bakıyorum çalısanlar var cuzlerı olan var..
Ama dıger tarafta 2 kısı okunsun bız destek oluruz dıyorlar arada kaldım valla napacamı bılmiyorum ortak bır sekılde cozum uretmemız lazım kafam allak bullak oldu benim de dusunmekten

Morrmeneksee aklıma şöyle bir şey geldi benim. Herkes her gün minimum 2.000 adet fazla çekerse kumbaraya atılır bu. 2 günde bir de fazladan 1 kişiye okunmuş olur.
Bende soyle dusundum lısteye ekleme yapayım.. Otomatık sayı yıne duser.. Ama hızlı donmus oluruz seklınde geldı aklıma 33 gunde tamamlyacagımızı 18 gunde tamamlamıs oluruz seklınde

Bende soyle dusundum lısteye ekleme yapayım.. Otomatık sayı yıne duser.. Ama hızlı donmus oluruz seklınde geldı aklıma 33 gunde tamamlyacagımızı 18 gunde tamamlamıs oluruz seklınde
Günlük 7 bin falan okuyabilirim ben ekleyince o kadar olursa uyar bana fazlası gerçekten zorluyor beni

Canım önce deneyelim iki kişinin duasını paylaşırsın yarin bakalım Kaç kişi okuyabilecek sonra duruma gör e devam ederiz.

Yaa ne güzel..Sizinde duanız kabul olmuşmuydu acaba.
Benimki oldu gibiydi sonra kıyısından döndük ama kendi kararımızla. Ev için dua etmiştik baya anlaştık hatta alıyorduk kredi hazırdı evi falan topladık araya bayram girdi sonra biz kendimiz vazgeçtik 1 sene daha bekleyelim dedik evde sorunlar varmış sonradan öğrendik

Son düzenleme:
Bir motivasyon mesajı daha gelsin..
Rabbim hepimizin gönlündeki duaları kabul etsin ve hakkımızda hayırlı kılsı

Ben iki kişiye okuyamam. Başka gruplarım hatimlerimde var . Ramazan’dan dolaylıda zorlanıyorum.

bluepinkk (Zehra) arkdaşımın duasını okudum.Allah kabul etsiin. Morrmeneksee Ssevincli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…