- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.381
İnşallah vardır canım var gibi gözüküyorCanım hcg ilacı yokki progestan sadece
Erken gebelik testi yap istiyorsan o daha iyi çıkar netCanım hcg ilacı yokki progestan sadece
Amin canım bak bide böyle atıyorum bu arada çatlatma iğnesi 13. Gün artık etkisi değildir dimiİnşallah vardır canım var gibi gözüküyor
Var canım hayırlı olsun ilk idrarla yaptın değilmiAmin canım bak bide böyle atıyorum bu arada çatlatma iğnesi 13. Gün artık etkisi değildir dimi
Banada dua et Ekim gibi bende tüp Bebek yapacam canım ikinci denemem olacak ilk denemem. Tutmadı miyom var amaliyat olacam önce sonra tüp bebek hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAmin canım bak bide böyle atıyorum bu arada çatlatma iğnesi 13. Gün artık etkisi değildir dimi
Evet canım iğne etkisi değildir dimi artıkVar canım hayırlı olsun ilk idrarla yaptın değilmi
İnşaşllah Allah kucağını doldursun herpimiZin sanada dua ettimBanada dua et Ekim gibi bende tüp Bebek yapacam canım ikinci denemem olacak ilk denemem. Tutmadı miyom var amaliyat olacam önce sonra tüp bebek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bence kalmamıştır iğne etkisi evet canımEvet canım iğne etkisi değildir dimi artık
Sağol canım benim amin inşallahİnşaşllah Allah kucağını doldursun herpimiZin sanada dua ettim
İnşallah canım tek dozdu bir iğneydi yani sadeceBence kalmamıştır iğne etkisi evet canım
Bence hamilesin stres yapma kan gününü bekle canım istersen iki gün sonra kan ver dayanamiyorsan.az bir rakamda olsa çıkar çünkü idrarda silik çıkmış kanda kesin çıkar tatlımİnşallah canım tek dozdu bir iğneydi yani sadece
Çizgi görünüyo canm. İğne vurdular mı etkisi olabilir miMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
13. Gün etkisi değildir artık herhaldeÇizgi görünüyo canm. İğne vurdular mı etkisi olabilir mi
O zaman tebrik ederim13. Gün etkisi değildir artık herhalde
Transferiminde 5. Günü
İğne etkisi değil o zaman yaniO zaman tebrik ederimsağlıkla ilerler inşallah. Kan verip emin olmalısın bizide haberdar et olur mu
13.günde etkisi kalmaz diye biliyorum. İnşallah testin yalancı pozitif vermediyse hamilesinİğne etkisi değil o zaman yani
İnşallh canım13.günde etkisi kalmaz diye biliyorum. İnşallah testin yalancı pozitif vermediyse hamilesin
Kan sonucunu banada söylersin merakla bekliyorumİnşallh canım
Bende kendi testim gibi merak ediyorumKan sonucunu banada söylersin merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?