*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

mutlulukbenihicbirakma arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah Anneciğinede acil şifalar diliyorum

25.04.2021 7. SIRA @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
mutlulukbenihicbirakma (nur)

Ya Rabbim şu mübarek ayın ,günlerin ermişlerin evliyaların safilerin safevilerin yüzü suyu hürmetine tüm aileme ve bana sağlık ver Ya Rabbim özellikle Anneciğimi bu hastalıktan tez zamanda hayırlısıyla kurtulup şifa bulmasını nasip et sonuçlarımıza mucizeler yarat yarabbim yüzlerimizi güldür gözyaşlarımızı dindir yarabbim içimize ferahlık ver bize şükür secdeleri yapmayı nasip et yavruma sağlık, sıhhat ver hayırlı insanlarla karşılaşmasını nasip et güzel ahlakla büyütebilmemi nasip et eşimle arama sevi muhabbeti ver bizi haramdan kem gözden tüm kötülüklerden koru günahlarımız varsa affet yarabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınama güzelliklerle doğru yolu göster yarabbim Aylardır çalıştığım salı günü gireceğim sınavımda hayırlısıyla geçmemi, rızkımı kazanmamı nasip et
Bana hayırlı zamanda sağlıklı, sıhhatli hayırlı bi evlat daha nasip et yarabbim Aminn
Burda duama katılan katılmayan tüm müslüman kardeşlerime hayırlısıyla gönüllerinin muradını nasip et yarabbim onlarada en zorda kaldıklarında dualarla destek olanlar olsun inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 8. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN

Okudum Morrmeneksee

mutlulukbenihicbirakma nur arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee

namaste21

YA FETTAH HATİMİN TAMAM.. Kusura bakmayın 1 arkadasımız yeni bildirimini verdi.. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
Estağfurullah canım.Allah hepinizden razı olsun.Mubarek günlerin hatırına hepimizin gönlündeki muradını versin Rabbim.

KIZLAR LÜTFEN OKUDUĞUNUZA DAİR BİLDİRİMİNİZİ AKŞAM 21. 00 A KADAR VERMİŞ OLUN EN BASINDA OYLE KONUSUP ANLASTIK BENIMDE TAKIPLE BERABER BULUNDUĞUM 3 GRUP VAR LÜTFEN BUNUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN.. TEK RİCAM 21.00 A KADAR" OKUDUM"DİYE BELIRTMENIZ.. YOKSA ERTESI GÜNE KADAR HATİMİ OLAN ARKADASIMIZA CEVAP VEREMIYORUZ.. KİMSENIN AKLINDA HATİMİ KONUSUNDA ŞÜPHE KALSIN İSTEMEM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SIK SIK KONTROL EDİYORUZ Ssevincli .. SİZLERINDE HASSASİYET GÖSTERECEĞİNİZDEN EMİNİM

Son düzenleme:
KIZLAR LÜTFEN OKUDUĞUNUZA DAİR BİLDİRİMİNİZİ AKŞAM 21. 00 A KADAR VERMİŞ OLUN EN BASINDA OYLE KONUSUP ANLASTIK BENIMDE TAKIPLE BERABER BULUNDUĞUM 3 GRUP VAR LÜTFEN BUNUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN.. TEK RİCAM 21.00 A KADAR" OKUDUM"DİYE BELIRTMENIZ.. YOKSA ERTESI GÜNE KADAR HATİMİ OLAN ARKADASIMIZA CEVAP VEREMIYORUZ.. KİMSENIN AKLINDA HATİMİ KONUSUNDA ŞÜPHE KALSIN İSTEMEM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SIK SIK KONTROL EDİYORUZ Ssevincli .. SİZLERINDE HASSASİYET GÖSTERECEĞİNİZDEN EMİNİM

1. Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3. Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21
7. mutlulukbenihicbirakma
8. theia07
9. Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk
13. Myhomes
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12
17. Saliha40
18. Ssevincli
19. burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78
23. Taze fasulye
24. Life light
25. E Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. R rana20
29. MoonfacedMom
30. aysenurt3991
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. Hemsirecik
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @tospaght
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya
41. Asiltutku
42. Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara

Son düzenleme:
Morrmeneksee Ssevincli okudum Rabbim kabul etsin inşallah

mutlulukbenihicbirakma (Nur) arkadaşımın duasını tamamladım.Rabbim hepimizinn duasını kabul etsiin Morrmeneksee Ssevincli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…