*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Morrmeneksee canım okudum Rabbim kabul etsin inşallah
1700 kumbaraya Mintimint

3 gün mü kaldı Ay iyi bari azalmış son zamanlarda zorlanmaya başladım Allah affetsin iş yoğunluğundan
Aynen canım Allah affetsin biraz zorlanıyorum bende..Hem kızım hrm kendi adıma aldığım için günlük iki kişilik okuyorum.Salatı tefticiye ve Ya Bedi grubu birde kendi günlık okuma listem bayağa zorluyor..Ama çok şükürki sorunsuz bu güne gelebildik.Fettah hatmi çok istiyordum.Nasip oldu.Allah grubu kuranlardan da okuyanlardan da razı olsun.
Çok şükürki Allah hepimize nasip etti ve Allahın izniye dualarımız kabul olur ve hakkımızda hayırlı olur.

Bende önceki sene yine katılmıştım o zaman evdeydim çok zorlanmıyordum bu sene yoğun işte olunca biraz zor yetiştiriyorum Amin amin inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Çok özür dilerim haber veremedim çok yoğun bir gündu arkadaş için niyetlendim fakat yetiştirmedim okundu sayabilirsin hemen tamamlayacagim hak geçmesin canım Morrmeneksee

KIZLAR BU ARKADASIMIZIN DUASINI KUMBARADAN DİREK BAĞIŞLAYARAK HATIMINI TAMAMLAMIS OLUYORUZ DİLERSENIZ BİR FATİHA İLE DUASINA AMIN DİYELİM

Asiltutku ANNESİ
DUASI

Oğluma hayırlı iş ve hayırlı bir eş diliyorum ömür boyu sürecek mutlu huzurlu evliliği güzel bir yuvası olsun
Ailemle huzurlu sağlıklı hayırlı ömürlerimiz olsun
Virüs illetinden de bian önce kurtulalım inşallah...

Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Nayro
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara

1 fatiha okudum hayırlısı ile kabul olsun duaları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…