*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Kızlar bazı arkadaslar 1700 okurken
Bazı arkadaslar hıc belirtmiyor, ben cok ustelemıyorum ama okuyanlara da haksızlık olmuyormu sızce?
Tabıkı ısı olup okumayanları ayrı tutuyorum onlar gerekcelerını belirtiyor yada en azından su kadar okuyabildim diye belirtiyorlar neyse..
Son 4 kısi kaldı kızlar cok sukur bitirdik rabbım kabul etsın ınsallah

Asiltutku arkadaşım niyetine okudum.Allah kabul etsin canım Morrmeneksee Ssevincli
2500 kumbara niyetine okudum Mintimint

Kumbaradan koy okumadım diyenler okuyor mu merak ediyorum sonra okurum sonra eklerim ile mi kalıyor.. ........

Kumbaradan koy okumadım diyenler okuyor mu merak ediyorum sonra okurum sonra eklerim ile mi kalıyor.. ........
Kız saliş ben buna burdan cevap versem bır turlu vermesem bır turlu kalakaldım oyle ekran basında nasıl yumusak cevap verılebılır bilmiyorum ama kalanlar oluyor maaslef. Acıkcası bıldırım konusundada hıc duzen otutturamadık 1700 mevzusundada duzen otutturamadık.
Goruyosunuz tek tek ıncelıyorum sıkı takip ediyorum durmadan etıket yapıyorum ama maalesef yeterlı olmuyor demekkı.
Tek tavsiyem kımse hakkını veremeyeceği gruplara girmesin. Hakkını derken vakti yoksa zamanı yoksa hıc girmesin en basta. Cunku bu sekılde bızde mağdur oluyoruz.
HEP dıyorum ben seve seve bu ıse giristim, yıne yaparım kii yapıyorumda tefrıcıye grubumda var, ya bedi grubumda var gruplar zor degıl ama kısılerı tek tek etıketleemek durmadan tamammı demek cok zorluyor ınsanı tek sıkıntı burda yasadım yanı.
Ama hakkım varsa tabıkı her birinize helal olsun
Sızlerde helal edın oyle boyle derken bitirdik.
Ama bundan snra Gruplarımda tabıkı sececi olacağım..

Asiltutku için okudum. Allah kabul etsin inşallah Morrmeneksee 1700 kumbaraya okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…