*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Arkadaşıma okudum 5314 1700 kumbaraya Allah kabul etsin inşallah

Mucizemm222 canım ne durumdasın nayro ıcın tamammısın..
Birde bebişimizin durumu nasıl cıktımı küvezden
Okudum canım kumbara içinde daha sonra çekeceğim bildirim yaparım k.bakmayin bugün yoğun bir gün oldu maalesef taburcu olamadık Çarşamba çıkacak tahlil sonucunu da bekliyelim dedi doktor

Tahlillerde karışıklık olduğu için ikinciye yapıldı canım inşallah Çarşamba günü gideceğiz evimize tek duam bu
İnşallah canım morelini yüksek tutmaya çalış. Şükür et bol bol. Ve bebeğin için güçlü olman gerektiğini unutma. Sen güçlü ol ki, sağlıklı sütler salgıla ve bebiş küvezden çıktığında onu bol bol güzelce emzirirsin bir birinize şifa olursunuz inşallah dualarım sizinle

Esra kardeşime okudum.Rabbim kabul etsin inşallah Morrmeneksee 1700 kumbaraya okudum

Okudum canım kumbara içinde daha sonra çekeceğim bildirim yaparım k.bakmayin bugün yoğun bir gün oldu maalesef taburcu olamadık Çarşamba çıkacak tahlil sonucunu da bekliyelim dedi doktor
Olsun cnm gec olsun güç olmasın
Allahın izniyle carsamba sıkıntısız hallolur insllah..
Bızede haber verırsın emın ol aklımızdasın canm benim

debriyajgazfren arkadaşımın duasını okudumm.Rabbim kabul etsiin inşAllah Kumbarayada Morrmeneksee m 1700 okundu

debriyajgazfren arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah
1700 kumbara niyetine okundu ❤

5314 adet okudum 2000 de kumbara için okudum

Okudum Allah kabul etsin

Morrmeneksee canım okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Mintimint 1700 de kumbaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…