*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Adeti yaklaşanlar listenin tamamını okuyup kumbaraya okumasalarda iyi bence. Yalnız ben son adet tarihimi unuttum
H M farkında mısın listenin en basında dedımkı ben oldum olacam kumbaraya destek olamam önden gidiyim en ıyısi dedım hala hastalanamadım yarında hastalanmazssm kumbara mı size bağıslıcam

Bakayım dedim de kumbara ne kadar çok maşallah bende yardım gerekirse okuyayım dedim

Adeti yaklaşanlar listenin tamamını okuyup kumbaraya okumasalarda iyi bence. Yalnız ben son adet tarihimi unuttum

Tamam halletmiş siniz siz işi muvaffak etsin Rabbim inşallah

H M farkında mısın listenin en basında dedımkı ben oldum olacam kumbaraya destek olamam önden gidiyim en ıyısi dedım hala hastalanamadım yarında hastalanmazssm kumbara mı size bağıslıcam
Nayııır nolamaaaaz bende beyin durdu. Ben bu mesajları inşirah topiğine yazıyorum sanıyordumondan diyorum adeti yaklaşan kumbaraya okumasın listeye okusun diye.
Toplanın gayrııı burası Ya Fettah grubu burda farklı işliyor kurallar kumbaraya çalışalım

Okudum canım + 1700 kumbara içinde okudum

5314 okudum arkadasima 1700 kumbaraya okudum Allah kabul etsin inşallah canm

M morr-menekse
M morr-menekse aysenurt3991 arkadaşım için okudum Allahım kabul etsin Şafi ismiyle kızlarına şifa versin inşallah +1700 okundu.

Kız bebde diyorum ki adetken niye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…