*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Kızlar cok olmadı burda hep Beraber Magnifiaque için de hatim yapmıstık.. Biliyorsunuz Bebek ısteyen arkadaslarımızdan bir tanesıydı kendisi cokk sevdiğim bır arkadasım derttasım da diyebilirim cunku ozelden o bana ben ona destek olmak için moraller veriyorduk..
Şimdi gördüm bende kendisi hamileymiş sonunda
Gercekten kendi hacetım gerceklesse en az bu kadar sevinirdim diyebilirim
O kadar mutlu oldum o kadar sevindim ki anlatamam
Allahım ınsallah
burcusami sweetgirlcandy MoonfacedMom
Ssevincli ve burda bebek sahıbı olmak ıcın dua eden, buranın dısında da dua eden kim varsa hepinize ınsallah tez zamanda bu Mujdeleri vermeyı nasıp etsın kızlar gercekten dualarımdasınız her daım

Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Nayro
Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Yazarhanim
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara

Yaaa ciddimisin canım ay nasıl mutlu oldum anlatamam Magnifiaque canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aminnn Rabbim bize de nasip etsin insaAllah saglikla gelsin insaAllah bebisi

Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Magnifiaque

Cok şükür ya dünden beri onun heyecanını yasadik Magnifiaque kuzumla ins cnm ins hepimizin duaları kabul olur.. Allah razı olsun beni de hatırladığın icin

Amin inşallah kuzum

Rabbim bu yolda bekleyişte kim varsa hepimizin sonucunu hayırlı kılsınn inşAllah dünden berii öyle mutluyum kiii Hissediyorum bizlere de geliyor sıra

Rabbim bu yolda bekleyişte kim varsa hepimizin sonucunu hayırlı kılsınn inşAllah dünden berii öyle mutluyum kiii Hissediyorum bizlere de geliyor sıra
Bende hissediyorum gercekten..
Duaların gucune cok ınanıyorum
En cok ta bırbırımıze ettıgımiz duaların gucune ayrıca cok ınanıyorum

Kızlar nerde dua isteyen var, hemen koşun okuyun Rabbim o duaların hurmetine yüzümüzü güldürüyor cıdden
Duamızın olmasından ziyade, Allah rızası ıcın yaptığımızdan mı nedır huzur ve ferahlık veriyor ınsanın kalbine Ben durmadan sızı bırseylere etıketlıyorum ama cıdden her bırınızın bunun bilincinde oldugunu bıldıgım ıcın etıketlıyorum dua gruplarına
Zamanı gelecek ınsallah bızde Magnifiaque gıbı Mujdeler vereceğiz burdan ınanınkı

Hamd olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkez bu sevinci tattırsın inşallah

Kanda da çıkmış mı ayyy yeni giriyorum valla çok sevindim

Allah razı olsun kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…